2/7 anonim 

válasza:

Hogy lenne már elég?
Ez nem is rendes kabát. Ezt egy vékony felsőre szokták rádobni pulcsi helyett.
Pont olyan, mintha egy sima kis közepesen vastag kardigánt hordana valaki téli kabát gyanánt.
3/7 anonim 

válasza:

Nem, ez inkább ilyen átmanati kabát, ami a mostani időjárásnál még elég, de télen már fáznál benne. Ha tetszik, őszi kabátnak jó, de télre olyat keress, ami vastagabb és van bélése.
4/7 anonim 

válasza:

75% műanyag (akril és poliészter) és csak 20% gyapjú, én kétlem, hogy melegebb lenne, mint egy polármelegítő.
Egyébként már a neve szerint sem kabát: "WOOL BLEND CHECK OVERSHIRT"
Ez egy vastagabb ing, amit póló vagy vékonyabb pulóver fölé vesznek.
5/7 anonim 

válasza:

Max. ha nincs mínusz, és nem vagy fázós, mint én.
6/7 anonim 

válasza:

Hát attól függ. Én simán felveszek ilyet télen is, ha alá tudok öltözni és nincsen hideg. Őszintén, én nem bírom elviselni magamon a klasszikus, bélelt téli kabátokat, mert megpusztulok bennük és nekem nincsen szükségem olyan meleg kabátokra. Szövetkabátokat szoktam hordani télen is, max. veszek alá pulcsit, sálat és nekem az úgy tökéletes. Ez nem téli kabát, de el tudom képzelni, hogy adott esetben felveszem akár télen is, ha elégnek érzem.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
#6 Igen, nekem sincsenek klasszikus bélelt kabijaim, talán enyhébb téli napokon vastagabb pulcsival elég lesz. Sokat járok úgy is kocsival, nem kell a fagyban nagyon sehol kinn álldogálnom. Megnézem üzletben azért biztos, ami biztos.
2020. okt. 4. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!