Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek elég lenne ez a vastags...

Nektek elég lenne ez a vastagságú kabát télre?

Figyelt kérdés

Nem tűnik olyan vékonynak.

[link]

2019. szept. 16. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Igen. Alá veszek egy meleg pulcsit vagy garbót és egy sálat. Tökéletes
2019. szept. 16. 22:40
 2/12 Miss Endzsi ***** válasza:
87%
Számomra nagyon vékony.
2019. szept. 17. 06:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ilyen anyagú kabátom, ez inkább átmeneti, őszre. Kb annyit fed mint egy béleletlen bőrkabát, csak ez hosszabb. Ténylegesen hideg időben ez nem elég még pulcsival sem, teljesen átfújja a szél az anyagát.
2019. szept. 17. 08:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez kevés lenne. Ez csak egy szövetkabát, nem téli. Őszre való. Átfújja a szél, átázik, pulcsival sem elég meleg.
2019. szept. 17. 08:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyban függ attól is hogy mit akarsz benne csinálni. Ha kocsival jársz mindenhova és max 50 métereket sétálsz benne az autótól a fűtött épületig, arra tökéletesen alkalmas, ha sétálni, kirándulni akarsz benne, vagy fél órát szobrozni a volánbuszra várva, akkor egy háromszor ilyen vastag kabátot javaslok.
2019. szept. 17. 11:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sajnos gondoltam, hogy átmeneti. Igazi télikabátot keresek, ami nem pufi, de félő, hogy idén sem találok olyat, ami tetszik is. :D
2019. szept. 17. 11:23
 7/12 Metionin ***** válasza:
Az ilyenen átfúj a szél sajnos. Pedig szépek vannak belőlük. Télre inkább keress rendes szövetkabátot, nekem gyapjú van és nagyon durván meleg, annak ellenére hogy ránézésre nem vastag (tehát nem is nézek ki benne kipárnázottnak :D ).
2019. szept. 17. 14:29
 8/12 A kérdező kommentje:
#7 Köszi a választ. Gyapjún gondolkodtam eredetileg én is, de sehol nem találtam. Te hol vetted?
2019. szept. 17. 16:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Megfagynék benne. Bár tény hogy én rettenetesen fázós vagyok.

Volt egyébként szövetkabátom, ennél picit vastagabb, aláöltözve elvoltam mikor suliba jártam. De mióta dolgozok, átszállásos buszokkal járok, van hogy sokat kell ácsorognom a következő buszra, hát akkor végem...

Nekem is volt gyapjú kabátom, piacon vettem.

2019. szept. 17. 17:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én ezt most hordanám hajnalban. Télen, a mínuszokban semmi esetre sem, nagyon fázós vagyok.
2019. szept. 17. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!