Milyen magasabb talpú cipők vannak még?
Sajnos az említett sportcipők ügyében nem nagyon tudok véleményt mondani, de ha csak 16 éves vagy, szerintem simán nőhetsz még. Ha mégsem, akkor sincs semmi, 175 cm teljesen oké szerintem egy pasinál, még mindig ez számít átlagosnak Magyarországon, úgyhogy ne parázz emiatt. A lányok túlnyomó többsége alacsonyabb nálad, és egy csomó fiú is amúgy. Peched van, hogy pont egy olyan osztályba kerültél, ahova csupa égimeszelő srác jár...
Én azt tanácsolnám, hogy fogadd el magad így, és inkább más tulajdonságaid fejlesztésére állj rá, bár tudom, hogy ezt nehéz megemészteni és kivitelezni. Nekem pl. nőként nagyon nehéz volt megbarátkoznom vele, hogy 182 centire nőttem, szívesebben lettem volna 20 centivel alacsonyabb, de mostanra már úgy-ahogy túltettem magam rajta...
De ha szégyelled a magasságodat (annak ellenére, hogy a sikerességben, pártalálásban semmit, de semmit nem számít!), akkor a vastag talpú cipőkön kívül léteznek magasító betétek is, legalábbis külföldön nagyon használják őket. Keress rá a neten, biztosan nálunk is kapható ilyesmi!
Buffalo cipők. De attól még ugyanúgy a tornasor végén fogsz állni, hogy ilyeneket hordasz és a kiszemelt csaj előtt is le kell venned egyszer...
Komolyan nem értelek. Talán ha 160 lennél, akkor esetleg (bár akkor is kiderül), de 175? Az a magyar férfiak átlagos magassága, de még ha a korosztályod magasabb is, a lányok jelentős része alacsonyabb nálad. Csomó 160 alatti is van és egyáltalán nem akar mind hozzá képest létra palit. Ellenben egy ilyen cipővel kiröhögtetheted magad rendesen, hogy direkt ezért hordod, ez olyan, mint mikor a lányok felveszik a kitömött melltartót és azt mutogatják, ami nincs.
Gondolom nem vigasztal, de nem vagy alacsony. Szerintem ez egy normális magasság. Ennek ellenére azt mondom, hogy még 21 éves korodig nőhetsz is.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!