Szerintetek túlzás egy 17 évesnek ilyen papucsot hordani? (kép lent! )
2010. aug. 7. 21:27
11/23 A kérdező kommentje:
Okés :))
Dehogy vagyok fiú :D
2010. aug. 7. 21:44
12/23 anonim válasza:
Első vagyok, egyszer vettem fel miniszoknyával, mivel annyira nem szeretem, de ha te szereted szerintem nyugodtan felveheted:D
13/23 anonim válasza:
Dehogyis, egy 17 éves lány már majdnem nő. 12 évesen túlzás lenne (a magasabb sarok miatt) de 17 évesen ennél dögösebbet is megengedhetsz magadnak.
Amúgy csini tényleg, viseld nyugodtan, szerintem rövid szoknyával is jól néz ki egy ilyen.
25, L
14/23 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem túlzás. Amúgy jól néz ki a papucs :)
15/23 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok mindjárt 13,de igaz a mi sulinkban ( falun , Általános suli)a 8.-as lányok ilyenbe jártak csak fehér volt az ami a tieden fekete. Szerintem hord nyugodtan! Szép! Px
16/23 anonim válasza:
Semmi olyan extra nincs benne , ami miatt nem lehetne fel venni....szal nem értem a kérdést...föleg 17évesen...
én elész télen 10cm-s sakru csizműban jártam, és tavasszal...
L/14
17/23 A kérdező kommentje:
Hát azért nekem 14 évesen nem voltak magassarkúim. Meg se fordult a fejemben. De hát más világban élünk:)
A kérdést azért tettem fel, mert kíváncsi voltam, hogy az emberek ha meglátnak egy középiskolás lányon egy papucsot, akkor mit gondolnak.:)
2010. aug. 8. 00:42
18/23 anonim válasza:
Szerintem simán hordhatod, nincsen vele semmi gond.
26/L
19/23 anonim válasza:
Nyugodtan hordhatod, s ha tetszik akkor magasabb sarkút és merészebb fazonút is felvehetel, hiszen a szépséged ilyenkor bontakozik ki igazán:) de azért azok a prostituálton lévő holdjárók túlzás:D csak egy kis csinos nőies ,fiatalos magassarkú sztem belefér:) nyugodtan hordjad:)
20/23 anonim válasza:
miért túlzás!? :) Csini,hord nyugodtan;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!