Női bőrkabátnál mik ma a divatos és/vagy keresett színek a feketén kívül?
Figyelt kérdés
Adott egy színében kopottas háromgombos női rövid bőrkabát bárányból, eredetileg középbarna. Ha oda akarom ajándékozni valakinek felfrissítve a festését, akkor már elgondolkodtam rajta, hogy milyen más színnek örülne ma egy nő, mi lenne különlegesebb a barnánál és a feketénél? (én pasiként nem vagyok képben ez ügyben)2020. okt. 1. 21:33
1/7 anonim válasza:
Szerintem a borvörös is klassz.:) olyan őszies.
2/7 anonim válasza:
A mustársárga nagydivat. Meg a türkizes zöldet is szereti a csajok.
És a fehéret. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Fehéret ebből nehéz lenne kihozni, de a többi eddig felmerült szín megoldhatónak tűnik. Köszi az eddigi tippeket. :)
2020. okt. 1. 22:18
4/7 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg azt aki kapja.
Mondhatunk mi akármit, az ő véleménye, stílusa a fő.
Lehet hogy pont a vintage kopott tetszik neki majd
5/7 anonim válasza:
Ő milyen színeket szeret hordani? Mert én pl fel nem vennék vörös vagy mustársárga ruhákat, pedig tudom hogy most divatosak, de nekem nem tetszik.
6/7 anonim válasza:
Bézs(de lehet nehez lenne kihozni), és burgundi szin :)
7/7 anonim válasza:
Miért nem tudod egyszerűen feketére festeni?
Az a legpraktikusabb és a legnépszerűbb. Én személy szerint egyáltalán nem örülnék valami tiritarka színnel elcsúfított kabátnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!