Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az Office Shoes üzletben...

Az Office Shoes üzletben elérhetőek már a téli/őszi cipők?

Figyelt kérdés
Mivel ahol én lakok a közelben nincs Office Shoes így kb. egy órát kéne utazzak,hogy a legközelebbi boltba elmenjek. Szeretnék Dr. Martens-t venni,de csak felpróbálással így nem rendelek. Aztán nem szerenték potyára lemenni,hogy ne legyenek még kirakva.

2020. szept. 29. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Attol fugg milyen magas vagy, altalaban a legmagasabb polcra rakjak oket, igy nem mindenki eri el oket.
2020. szept. 29. 08:26
 2/5 anonim ***** válasza:

www.officeshoes.hu

Mindegyik boltnak ott az elérhetősége, e-mail cím, telefonszám. Megkérdezném a helyedben.

De belegondolva, itt az ősz, nyári cipőt senki nem keres már. Megfogalmazódott benned az igény, valószínűleg másban is, az üzletek pedig elébe mennek a keresletnek, nem követik azt.

Szóval minden esély megvan rá, de kérdezz rá az adott üzletben, az a tuti.

2020. szept. 29. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként Dr. Martenst pont nem látok a kínálatban jelenleg, de egy csomó más bakancs van, amik szerintem jobbak is. Ha nem ragaszkodsz egy márkához (szerintem felesleges).
2020. szept. 29. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak tavaly láttam,csak akkor már nagyon tél vége volt így nem vettem :)
2020. szept. 29. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha konkrétan dr. Martenst akarsz venni, akkor inkább a cipőre keress rá, és h hol árulják. Nem biztos, hogy az Office Shoes lesz a nyerő.
2020. szept. 29. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!