Cipőboltban (official shoes, Győr) adnak vissza pénzt, ha nem jó a cipő méret?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy New Balance cipőt, és egész nap rajtam volt otthon a szobában, full új , szőnyegen voltam rajta , nem látszik semmi használtság rajta. Eladóknak is mondtam ma, hogy kicsit mintha nyomná a labfejemet felülről, mondták hogy otthon szőnyegen hordjam és ha nem szokja meg a lábam visszavihetem. (Egyel nagyobbik szám nagy volt). Elég márkás ez a bolt és ez volt a legolcsóbb cipő, nem örülnék neki, ha csak levásarolni tudnám..ha emlékeznek rám és full új a cipő, egy napja vettem ott akkor van rá remény, hogy a pénzt visszaadják? Nagyon köszi a válaszokat!2019. szept. 10. 21:35
1/1 anonim válasza:
Van rá remény de eladótól is függ. Ha szemét akkor levásároltatja. Mindenképp próbáld meg hiszen nem tudod így hordani és ne várj sokáig mert tényleg nem veszik vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!