Ha egy fiú felpróbál egy magassarkút (tűsarkút) az gáz?
Igen kedves 10-es , igazad van!
Akkor maradjunk a lábbeliknél!
Ehhez mit szólsz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Elég beteg? Lánynak férfi a élbetétes bakancs? Kecses és nőies...
De ha ez rendben van, akkor a férfinek a magassarkú is legyen az.
Tudod? Egyenlőség.
Én már próbáltam, mert kíváncsi voltam, hogy milyen benne járni. (Eredmény: nem tűnt olyan vészesnek, amilyennek a nők egy része beállítja.) Szerintem ezzel semmi gond, akit érdekel, próbálja meg.
Aki nemcsak kíváncsi, hanem rendszeresen tűsarkúban akarna járni, annak a férfi identitása nem 100%-os. Nem feltétlenül meleg, de transzvesztita hajlam van benne. Önmagában ez sem gáz, van ilyen. A gáz az, ha nem képes magát elfogadni, hanem hülye kérdésekkel bombáz a neten, és beleköt a nadrágot vagy bakancsot viselő nőkbe.
12.
Ne munkavédelmi bakanccsal gyere, hanem amikor szimplán utcán,iskolában viselik.
Na az aztán kecses lányos viselet.
Erre varrjál gombot...
Az acélbetétes bakancs inkább uniszex cipőfajta, nem tudok róla, hogy bárki is kimondta/leírta volna nyíltan, hogy azt kizárólag csak férfiak viselhetik, mert ők a célcsoport. Férfiaknál népszerűbb, az vitathatatlan.
A tűsarkú viszont egyértelműen női cipő, nőknek lett kitalálva, kizárólag az ő lábukra való. Próbáld meg ezt valahogy elfogadni.
Semmi baj sincs azzal, ha egy pasi otthon tűsarkúban/magassarkúban flangál, de ha utcára is kimegy benne emberek közé, akkor legalább ne csodálkozzon, ha kinézik.
15!
Egyszerű, egy magassarkú kecses tehát nőies.
Acélbetétes nagy robosztus trampli, markáns tehát férfias.
Ha a kettőt egymás mellé állítod melyikre mondanád hogy női?
Na ennyit erről...
17!
Ez így van!
Teljesen jól látod, már pusztán ezen az oldalon is vannak útálkozó előítélkezö kommunista maradványok.
Ha ezek kipusztúlnak akkor a konzervatizmus is kihal velük együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!