Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minek vesznek fel a "nő"-k...

Minek vesznek fel a "nő"-k bugyit éjszakára?

Figyelt kérdés
Kérdeztem a nővéremet de csak azt mondta ,hogy semmi közöd hozzá... De engem nagyon idegesít. Hogy miért.
2010. aug. 7. 11:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szoktam.Szerintem tök fölösleges.Valószínü ... vagy megvolt neki ... vagy tényleg így szokta meg ... így kényelmesebb neki.
2010. aug. 7. 11:53
 12/33 A kérdező kommentje:
Na jó ezt a férfi ész nem érti... de azért köszi
2010. aug. 7. 12:03
 13/33 anonim ***** válasza:
42%
Remélem ennél nagyobb gondod sose lesz az életedben, hogy ez idegesít... Csupán azért veszünk fel mi lányok fehérneműt, mert higiénikusabb, meg mert megszokás. Trehány egy gyerek lehetsz.
2010. aug. 7. 12:09
 14/33 anonim ***** válasza:
66%
Nemtudom :D pedig anyu is mondja h nevegyek fel pizsi alá bugyit, mert akkor nem szellőzik sose xD de én megszokásból :D meg zokni is nyáron xD
2010. aug. 7. 12:11
 15/33 anonim ***** válasza:
75%

"A kényelmet leszámítva?"

Miért nem elég a kényelem? Neki így kényelmesebb és kész.

2010. aug. 7. 12:27
 16/33 anonim ***** válasza:

Te nagyon buta lehetsz, öcsém. XD

Csakmeee :D

2010. aug. 7. 14:33
 17/33 anonim ***** válasza:
60%

Hát szerintem elég durva ha valaki bugyi nélkül veszi fel a pizsamáját. Főleg ha mondjuk egy héten egyszer cseréli a pizsamát. Akkor olyan mintha egy hétig ugyanazt a bugyit hordaná. :S

Jó én sem a csipkés tangáimat hordom aludni pizsama alá, de van rendes pamut bugyim és éjszaka azt hordom.

17/L

2010. aug. 7. 14:34
 18/33 anonim ***** válasza:
79%

"Hát szerintem elég durva ha valaki bugyi nélkül veszi fel a pizsamáját. Főleg ha mondjuk egy héten egyszer cseréli a pizsamát. Akkor olyan mintha egy hétig ugyanazt a bugyit hordaná. :S "

ez itt a lényeg! teljesen igaza van a hozzászólónak. ha nem vennél fel a pizsi alá bugyit, akkor tényleg olyan lenne, mintha egy hétig ugyan azt a bugyit hordanád.... undorító....

2010. aug. 7. 14:41
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van ismerősöm, aki nem szokott. De én el nem tudnám képzelni úgy. Miért te nem húzol fel semmit? Gondolom rajtad van gatya. Az kábé ugyanaz.
2010. aug. 7. 16:43
 20/33 anonim ***** válasza:
40%

akkor nem kell mindennap pizsit cserélni...

elég a bugyit,mert nem dörgölődik a pizsihez a csupasz punci.

2010. aug. 7. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!