Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha a ruháinkat tisztán hordjuk...

Ha a ruháinkat tisztán hordjuk, a maszkot miért nem?

Figyelt kérdés
Annyi emberen látok mocsoktól fekete maszkot, miközben a ruháik tiszták. Ráadásul az arcukkal érintkezik a retkes maszk. Mi ebben a logika? Nem tudom elképzelni, hogy például egy olyan szutykos zoknit vagy fehérneműt felvennének, amilyen retek a maszkjuk.

2020. szept. 22. 14:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Egy hét alatt nem piszkolódik be ennyire, amiről beszélek. Esetleg beszagosodik, hogy összefogdosod, rakod ide-oda, bár már az is fura, hogy valakit ez nem zavar közvetlen az orra előtt...
2020. szept. 23. 14:06
 12/24 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nincs minden napra tiszta maszkom, ruhából viszont van egy szekrénynyi.
2020. szept. 26. 19:45
 13/24 anonim ***** válasza:
44%

Jaj, és a fényvédő is elszínezi.

Mert gondolom te is használsz fényvédőt.

2020. szept. 26. 19:46
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

Sok ismerősömnek annyira kijött már a masznjuk szála, kopott az egész, mintha plüss maszk lenne.

Lusták újat venni.

2020. okt. 5. 14:22
 15/24 A kérdező kommentje:
#13 - miért kéne használni fényvédőt? Hogy még azt a minimál D-vitamin termelődést is megakadályozza, ami a még szabadon lévő bőrfelületeken történne? Meg pláne, miért kellene a maszk alá?
2020. okt. 5. 14:51
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
Én fekete maszkot hordok pont a piszkolódás miatt. Valószínűleg nem igazán érdekli őket.
2020. okt. 5. 21:41
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
Van egy csomó maszkom, mosom is őket naponta. De mivel sminkelek, kb. az első perc után púderes, rúzsos lesz. Elég csúnya látvány. Ettől igénytelen lennék? Az mondjuk abszolút az, amikor az egyszer használatos maszk cafatokban lóg valaki arcán.
2020. okt. 6. 12:12
 18/24 anonim ***** válasza:
94%
Az öcsém bútorboltban dolgozik, neki egy nap után olyan retkes a maszkja mintha már egy hónapja hordaná. Bár nyilván az általad látott emberek nagy részénél nem ez áll fenn, gondoltam megemlítem.
2020. okt. 16. 10:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is első használattól szennyezettnek látszik. Ez a krémek és smink miatt van.
2020. okt. 16. 16:37
 20/24 A kérdező kommentje:
Azt olvastam valahol, hogy a maszkos időszaktól visszaesett a rúzseladás meg egyéb olyan dolgok, amik a maszk alatt nem érvényesülnek túlzottan, viszont a szemfestékekre való kereslet nem változott. Ezt észszerűnek gondolom, de meglep, hogy itt többen is kitartóan sminkelnek maszk alá annak ellenére is, hogy a maszkon köt ki az egész.
2020. okt. 16. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!