Lányként felvehetek férfi farmert?
Oké, persze hogy fel, de a szabása miatt ki is nézne valahogy rajtam? :D
Miért akarok ilyet hordani:
- Van ZSEBE. Rendes, funkcionális zsebe, nem csak ilyen mini - nemhogy a telefonom, de még egy nyamvadt zsepi is alig fér bele :D
- Múltkor benéztem a New Yorkerbe, és ha jól tudom, 6 féle farmerük van. Ebből 5 "super slim legs".
Aha. Nekem meg genetikailag nagy a vádlim.
Nagyon unalmas már a fóbiás pasi. Igazi dilemma elé állít. Ugyanis elvetem a cenzúrát, pláne az interneten, de ez a frusztrált fröcsögés kiakasztó már...
Amúgy kérdező, persze, miért ne vehetnél:D Tudtommal nem visz el érte a rendőr:Dd
#21 persze :D
Csak valamennyire eltér a férfi és a női anatómia, így lehet hogy pl. leesne rólam vagy bevágna vagy valami :D
(közben fóbiás barátunkkal kapcsolatban írtam szépen egy e-mailt a moderátoroknak, bemásolva pár problémás kommentet és egy cuki, vulgáris privátot. Több kérdés alatt is láttam "ügyködni", kábé egy hasznos válasza sincs, csak ok nélküli támadás, hergelés... szóval most már törölték a drágát.)
Bátran vehetsz fiú farmert is, csak azért olyan legyen a szabása ami jól áll. Fel kell próbálni, és ha jól áll, akkor nyugodtan vedd meg. :) Arra azért figyelj, hogy a popsidon szépen mutasson mindenképpen. ;)
Ma már a fiúknak is van ugyanolyan feszülős sztreccs super skinny fazon mint a lányoknak. Egy ilyen szerintem tök jól állhat lányoknak is, nem igen lehet megkülönböztetni, viszont megkapod a nagy zsebeket. Annyi hogy puncinál lehet egy picit bővebb lesz egynémelyik, ami furán állhat, de még ez sem biztos, mert sok van amelyik ott is egészen passzosan szűk. Nekem némelyik ilyen passzos eléggé észrevehetően sejteti a csomagot elöl, mert a sztreccses anyag rám feszül mindenhol. Szóval egy ilyen szűkebb tuti jó lehet neked is, és nálad szerintem ez pont előnyös lesz. :) Én fiú vagyok és ilyeneket hordok, szóval tapasztalatból mondom. :)
Ez a szitkozódó fóbiás pedig évek óta jelen van itt, tucatnyi felhasználóként, sokszor saját magával beszélgetve. Amikor a moderátor kivágja innen, rövid időn belül új felhasználóként újra kezdi. Nehéz ilyen ellen védekezni, talán a legjobb nem venni róla tudomást. Nekem is többször írt már, de kár vele vitatkozni, sokkal primitívebb annál, rendkívül buta ember. :)
Esetleg kiröhögnek vagy melegnek néznek, de azzal ne törődj!
A nagy zsebek mindent megérnek..
„melegnek néznek“
Mintha ez 2020-ban olyan kellemetlen vagy negatív lenne...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!