Lányként felvehetek férfi farmert?
Oké, persze hogy fel, de a szabása miatt ki is nézne valahogy rajtam? :D
Miért akarok ilyet hordani:
- Van ZSEBE. Rendes, funkcionális zsebe, nem csak ilyen mini - nemhogy a telefonom, de még egy nyamvadt zsepi is alig fér bele :D
- Múltkor benéztem a New Yorkerbe, és ha jól tudom, 6 féle farmerük van. Ebből 5 "super slim legs".
Aha. Nekem meg genetikailag nagy a vádlim.
Valakit mégis, mivel jelentett.
Te meg itt írogatsz nekem mert nem a te szád íze szerinti választ adtam..
Akkor...?
Én jelentettem, mert semmi köze a kérdésemhez. De a moderátoroké a döntés, és ők egyetértettek.
Ha a férfi-női egyenjogúságról szólt volna a kérdés, akkor maradt volna, akkor is ha jelentik.
Szerintem simán fel. A lányoknál manapság már tényleg egyre elfogadottabbak a férfi/uniszex ruhák. Nem csak nadrágból, hanem akár pólóból, ingből, pulcsiból is.
Ha ügyesen válogatod össze a holmikat, akkor egyszerre lehetsz vagány, de mégis vonzó :-))
Köszi, #13 és #14 ♥
#15, nincs neked máshol dolgod?
Még egyszer, utoljára, kedves kötözködő #15-ösöm:
NEM a pasiknak öltözöm fel, pont nem érdekelnek. (nem, a lányoknak sem, ha már így beleélted magad a témába)
Van barátom, aki normális, és nem a kinézetem az első. (nem, nem vagyok se dagadt, se ronda, mert tuti ezzel fogsz jönni) Azokat a ruháimat szereti, amikben jól érzem magam.
A kérdés is ez volt: mennyire különbözik a férfi farmer a nőitől, a fizikai eltérések miatt egyáltalán kényelmes-e, illetve nem áll-e túlságosan furán egy-két helyen (pl. lelóg a seggénél, eláll a derekánál, nemtom)
Mert a NY szerint egy nőnek "super slim" lábai vannak, ami nálam nem igaz.
Még ki is emeled a kérdést és megsértődsz az őszinte kommenteken..?
Szánalmas..
Az összes értelmes kommentet megköszöntem, és fontolóra vettem a döntés során.
Egyedül te hisztizel itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!