Lányok, ti a hétköznapokban suliba/munkába szoktatok bodyt hordani?
Figyelt kérdés
En azert nem szeretem annyira mert kicsit nehez benne megoldani a wczest, kulonben viszont nagyon kis kenyelmes viselet.
Mi a velemenyetek?
2020. szept. 19. 23:51
1/11 anonim válasza:
Én mivel nagyon fázós fajta vagyok, és sokat vagyok a szabadban, nekem nagyon nem mindegy az öltözködés. Így nálam alap ruha a body, minden nap.
2/11 anonim válasza:
Igen. De nem mindig kapcsolom be alul, csak beleturom a naciba, igy gyorsabb a mosdó es nem nyom a kapocs sem.. :) Hogy akkor miert is body, hisz a sima polo is ilyen? Mert amugy tetszett felső a fazonja.
3/11 anonim válasza:
Én szoktam hordani.
Nyilván nem a csipkés hálószoba body-t, de alapvetően hordom a simákat. Én szeretem, és nem zavar, hogy 3-4 óránként ki-be kell csatoljam a wc miatt.
4/11 anonim válasza:
Igen gyakran felveszem a suliba. Tesi orara nekem nagyon bevalt.
5/11 anonim válasza:
Igen szoktam. Nekem olyan van amit alul szét lehet patentolni.
6/11 anonim válasza:
Na most lehet le leszek majd pontozva!
Én fiúként hordok ilyet bodyt mert ebben nincs kint a fél derekam, és a wc-nél sincs vele gondom. Viszont cserébe iszonyat praktikus egy darab, főleg mostantól lesz majd neki nagy szerepe a hidegben.
7/11 Metionin válasza:
Nem, számomra nincs értelme meg nem tartom praktikusnak kapcsolgatni minden wc-zésnél.
8/11 anonim válasza:
Én szoktam. Van ujjatlan, háromnegyedesujjú és hosszujjú bodym is, nagyon szeretem őket, főleg, ha rendesen testhezállóak. :) 20L
9/11 anonim válasza:
Még szép! Imádom a bodykat, napi szinten hordok, még alváshoz is, amikor csak tehetem mindig veszek is magamnak. De az utolsóval egyet értek én is csak ami teljesen testhezálló azokat szeretem én is.
10/11 anonim válasza:
Én csak a teljesen normális, egyszerű fazonokat szeretem. Tehát az ejtett vállú, meg ilyen olyan fűző, meg masnis bodyk nem jönnek be nekem, de még simán felsőnek sem. Én nekem normál hosszú ujjú, meg rövid ujjú bodyjaim vannak, meg van azét 2-3 db ujjatlan is. Mindig viselek bodyt, itthon is gyakran hordom de akkor többnyire csak abban vagyok tehát nem veszek rá semmit. Alváshoz nem hordok, meg nyáron sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!