Túl rövid és kihívó ez a ruha hétköznapokra?
Figyelt kérdés
Nem hordok minit, de ez nagyon megtetszett, se kicsit megbántam, hogy megvettem. Szerintetek?
18/l
2020. júl. 6. 23:03
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem kihívó. Egy sima nyári szoknya.
4/11 anonim válasza:
Szerintem ez okés, nem közönséges.
5/11 anonim válasza:
Ha nincs rajtad csak a kezedben tartod, talán akkor túl kihívó..
6/11 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy a mai lányoknak a méhükig be lehet látni, olyan ruhákat hordanak, ez kb. apáca stílusú.
7/11 anonim válasza:
Gondolom nem 20 centis magassarkúval akarod hordani, azzal minden egyberuha kihívó.
Teljesen átlagos hétköznapi ruhácska. Én személy szerint nagyon kedvelem az ilyeneket, alap nyári darab.
8/11 anonim válasza:
Tbh valami testhezálló piros partiruhát vártam a leírás alapján.
Ez kb egy sátor, öt-hat évesen a 90es években nekem is volt ilyen. Nyáron ma is felvenném.
9/11 anonim válasza:
Ez egy teljesen alap nyári ruha.
10/11 A kérdező kommentje:
Huh akkor tényleg igaza van anyukámnak, hogy prűd vagyok kicsit:D köszi szépen, akkor megpróbálok hozzászokni, legalább nem sülök meg:)
2020. júl. 7. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!