Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Boxerről fecskére való áttérés...

Boxerről fecskére való áttéréshez tudtok márkákat ajánlani?

Figyelt kérdés
Régen, 15 éves koromig fecskét hordtam, aztán jött a boxer. Elkezdtem edzeni. Maradt pár fecske, ami azóta is megvan és nemrég előkerült, mert mondták, hogy sportoláshoz az az ideális, aztán igazából annyival kényelmesebb, hogy inkább fecskét szeretnék hordani.Csak ezek egyszínű fehérek. Milyet ajánlanátok? 22f

2020. szept. 17. 11:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én még alsónadrágra se... :D
2020. szept. 18. 13:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem lenne valami higiénikus ha vagy 4-5 ember felpróbalja ugyanazt a tangát és melltartót mire az azdára talál.
2020. szept. 18. 22:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem egyszer a J-Pressben megengedték, hogy felpróbáljam. De most nem annyira szeretnék ott vásárolni
2020. szept. 18. 23:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Amúgy ekkora falloszod van, hogy nem jó rád akármi? :D
2020. szept. 19. 11:20
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen, szerencsére!:D legalább is úgy tűnik, eddig nem jelentett gondot. Ami eddig méretben jó volt, az a kínaiban kapható fecske volt, de azok nem annyira tetszenek:/
2020. szept. 19. 11:56
 16/16 anonim ***** válasza:

De épp ez az, saját alsóneműre ráveszed, onnantól nem rosszabb mint pl egy pólót, nadrágot próbálni. :)

2020. szept. 25. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!