Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Boxerről fecskére való áttérés...

Boxerről fecskére való áttéréshez tudtok márkákat ajánlani?

Figyelt kérdés
Régen, 15 éves koromig fecskét hordtam, aztán jött a boxer. Elkezdtem edzeni. Maradt pár fecske, ami azóta is megvan és nemrég előkerült, mert mondták, hogy sportoláshoz az az ideális, aztán igazából annyival kényelmesebb, hogy inkább fecskét szeretnék hordani.Csak ezek egyszínű fehérek. Milyet ajánlanátok? 22f

2020. szept. 17. 11:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem tudsz saját magadnak segítség nélkül alsógatyát venni?

Menj be bárhova. Nézd meg. Vedd meg.

Ha azt mondom neked, hogy Versace-t vegyél 20 ezer / darab áron, akkor azt fogsz? Nem értem. Még alsógatyában sem tudsz egyedül dönteni? Ehhez is mások véleménye kell? :D

2020. szept. 17. 12:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, minekután vettem a Tezenisnél egyet szép áron, aztán oldalra nem takar semmit. Így nem szeretnék befürdnei 😊 csak tudnám, minek írtál ide
2020. szept. 17. 12:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Van egy felhasználó aki folyton ilyen kényelmes alsógatyás kérdéseket írogat ki... fura szórakozása van pár embernek, na. :D

2020. szept. 17. 12:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Lemész a kínaiba és veszel 3db-os csomagot egy ezresért.
2020. szept. 17. 12:56
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

ÉS szerinted MI tudjuk azt, hogy NEKED mi fog megfelelően takarni oldalra? :D

2020. szept. 17. 13:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szólni kéne neki hogy léteznek próbafülkék? :D

2020. szept. 17. 13:36
 7/16 anonim ***** válasza:
Alsógatyát nem szoktak próbálni :D
2020. szept. 18. 06:47
 8/16 anonim ***** válasza:

Hm, az mondjuk fura. Én ugyan nő vagyok, nem sok alsógatyát vásároltam, de el se tudom képzelni hogy hogy vennék pl. melltartót vagy bugyit próba nélkül... o.O

2020. szept. 18. 12:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sok helyen láttam már kiírva, hogy fehérneműt kérjük ne próbáljanak fel. Én sem szoktam. Tudom, hogy M-es, veszek egy pakkot, aztán kész.
2020. szept. 18. 12:49
 10/16 anonim ***** válasza:

Én eddig akárhol voltam, annyi volt kiírva hogy alsóneműt ne próbálj anélkül, hogy magadon hagynád a sajátod. Szóval egy saját bugyira rá lehet venni egy másikat. Enélkül érdekes lenne... :D

2020. szept. 18. 12:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!