Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Daniel Klein karóra vélemények?

Daniel Klein karóra vélemények?

Figyelt kérdés

Láttam egy Daniel Klein férfi karórát egy üzletben 30 ezer forintért. Megtetszett, el is gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e. De az egyik ismerősöm azt mondta, hogy semmiképp se vegyem meg, mert a DK órák nagyon rosszak, ne vegyek hulladékot, inkább gyűjtsek normális órára ha szeretnék egyet venni.

Tényleg rosszak ezek az órák?

Nektek mik a tapasztalataitok?

Ez nem egy gagyi pár ezer forintos kategória. Ennek ellenére tényleg lehet rossz?

Tényleg nem éri meg?

2020. szept. 16. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Egy átlagos divatóra. Semmi különös. Egy óramániás nyilván nem fogja azt mondani rá, hogy jó. De egy kiegészítőnek jó.

Egyébként meg ha neked ez tetszik, akkor ezt vedd meg. Gondolom, az ismerősöd se olyan ruhákat, kiegészítőket hord, amilyet te mondasz neki.

2020. szept. 16. 10:57
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igazából azért kérdeztem mert nem akarok szart venni. Azért az a 30 ezer forint is nagy összeg (az átlagemberek többségének). Nem szeretném kidobi valami hülyeségre.

2020. szept. 16. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Kínai hulladék. Ha jó órát akarsz ennyiért vannak japánok dögivel.
2020. szept. 16. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Mint óramániás, pont azt mondom rá amit leírtak. Tényleg egy szar :D. Egy divatkiegészítő, ami egyébként egy óra. Az értéke nagyjából másfél dollár.

Ha hozzádobsz egy 20 ezret, már Seiko-k, Orientek között válogathatsz.

És az valszeg óra lesz 10 év múlva is.

2020. szept. 17. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
4.-nél a pont.
2020. szept. 17. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Aliról megveheted márkajelzés nélkül 2-3 dollárért és ugyanazon a gyártósoron készül mint az "eredeti". Annyiért nem rossz vétel. 20-30 ezer az a rossz vicc kategória.
2020. szept. 17. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Amúgy nincs baj a divatórákkal. Nekem is van. Hilfiger.

Ha mindenképp divatóra kell, szerintem inkább ilyen márkát vegyél. Hilfiger. Fossil. Boss. Armani. Meg ilyenek. Nem mondom, hogy ezek olyan marha jók lennének...

De Daniel Klein-t légyszi ne :D. Olyan, mint egy rossz Calvin Klein koppintás. Gagyin hangzik. Annak is néz ki.

2020. szept. 18. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!