Daniel Klein, Ferrucci férfi karóra vélemény? Többi lent.
Sziasztok ! Nagyon szeretem a szép divatos órákat ,de az a baj nem tudom ,hogy melyik hamisitvány és melyik nem . 20.000 Ft alá nem szoktam menni mert szerintem felette már nem nagyon van hamisitvány. Most viszont kétségbe vagyok esve .
Íme két oldal ahol ugyan az az óra nagyon eltérő árban van : [link]
másik : [link]
Persze az adott fő kérdés még fent áll ,hogy mi a véleményetek erről a két márkáról :)
Ezek (akár hamis,akár valódi)legalja kínai kvarc divatórák!
Vackok!
Egy órás manus.
A 20-ért jót felejtős. Hacsak nem valami alap Casio G-SHOCK.
A legjobb ár/érték arányú óra jelenleg idehaza ez: [link]
200 méter vízálló, kristály üveg,autómata,elegáns,JAPÁN nem kínai! Profi garanciális háttérrel. Igen drága de ez minőségi cucc. Spórolj rá és ezt vedd,mert tartós holmi!
Ezekből nincs hamisítvány!
Mindkettő ugyanolyan, csak az egyik oldal valamiért drágábban hirdeti...
Természetesen nem Svájci minőségű, de arra pont jó, hogy egy szép ékszer legyen a karodon... nekem van egy daniel kleinem, azt még 8000 Ft-ért vettem 1-2 éve, szeretem is, szép óra, de azzal számolj, hogy 1,5 év alatt már kopni fog rajta ez bevonat. Gondolom a ferruccival is ugyanez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!