Amelyik felveszi.
Különben tavalyelőtt dettó pont ilyen bokacsizmám volt, de csak amolyan szaladgálós célra, tehát lekísértem suliba a lányomat, faluban beugrottam kisboltba, aztán ennyi.
Bevásárolni, dolgozni más fazonban jártam.
35N
Dolgozni gondoltam, azaz elegáns helyekre, akár randira is.
Néha ránézek olyan kislányos. De lehet csak beleképzelem.
27N
Huh,hát a te ízlésed te ismered. Én azért írtam, hogy amolyan szaladgálósnak vettem, mert arra jó volt, suliba ugyanis mi mindig loholtunk. Mivel magassarkút hordok az esetek 98%-ában, így nekem nem lett volna jó máshova, csak ahova rohanni kell.
De ha neked kényelmes meg tetszik, akkor miért ne?
Különben annyira szerettem, hogy mikor kezdett kopni, kint az udvaron a sziklakertek matatásánál ebben voltam amíg nagy meleg nem lett. De télen havat is túrtam el benne.
Egy hátránya viszont van, rettenetesen csúszik nedves járólapon. Tudom, mert ebben vágódtam hatalmasat a teraszon, úgyhogy ha megveszed, csak óvatosan.
Az lényegtelen szerintem, hogy én miért nem veszek fel ilyet vacsorázni, én nem te vagyok, nem a te ízléseddel, neked kell,hogy kényelmes legyen.
Mivel nagyon ruhapárti is vagyok, így nekem ez is közrejátszik a magassarkúban. A tűsarkú magassarkúakban.
De tényleg neked kell hogy kenyelmesen érezd magad. Éttermekben meleg van, egy vacsora nem 5 perc, kényelmetlen lenne nekem. Tűsarkúak praktikusak, kocsiba be, étteremnél kiszállunk, vacsi után kocsiba vissza, nekem ez komfortos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!