Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vennétek fel?

Mit vennétek fel?

Figyelt kérdés

Mit vennétek fel az első randira ha az egy hosszabb,fás,bokros ösvényen át vezető túra lenne?

A szúnyog riasztó tudom hogy alap.

Elég meleg van még,ezért én rövid nadrágot vennék fel,de a növényzet miatt lehet hogy nem célszerű,meg a kullancsokkal is vigyázni kell.

Ti mit viselnétek? És a felső ruházat milyen legyen?

2020. szept. 14. 11:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

8!

Gondolom hosszú lebegő szoknyára tippeltél.

Én paszos rövidre az olyan mint egy rövidnadrág.

Igaz? Kedves eszetlen 9-es!

Sok fantáziád van látom, ha nem értek egyet akkor csak fhasz lehetek, igaz?

2020. szept. 14. 13:40
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
Hogy lép nagyot az erdőben szűk szoknyában? Felhúzza bugyiig? Valószínű lesz szintemelkedés.
2020. szept. 14. 14:28
 13/24 anonim ***** válasza:
63%
Jó lesz a rövidnadrág.
2020. szept. 14. 14:34
 14/24 anonim ***** válasza:

12.

Nyúlós anyagú szoknyáról még nem hallottál?

Abban is lehet nagyot lépni, bár nem hinném hogy triatlon lesz ahol ugrálni fognak meg járatlan helyekrn menni..

Tehát pont jó a szoknya.

2020. szept. 15. 09:15
 15/24 anonim ***** válasza:
62%

Ha szoknya, akkor valami ilyesmi összeállítás, mint az első képen (a csíkos szoknya) :

[link]

Ha rövidnadrág, akkor pedig valami ilyen:

[link]

Vagy ilyen:

[link]

Valami kényelmes cipővel (pl. torna-/sportcipő-jellegű), amiben nem gond a túra.

Ha esetleg most hétvégén lesz a randi, akkor most hűvösebb lesz, lehet nem árt valami hosszú ujjú felső (pl. akár hasonló ing, mint az utolsó képen), de hűvös ide vagy oda, a lábaimat mindenképp szabadon hagynám, mert az a pasiknak nagyon bejön. Hosszú nadrágot nem vennék fel.

2020. szept. 15. 09:57
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

Erdei túrára én erdei túrához való öltözetet vennék fel, természetesen. Póló, sportleggings, túracipő.

Ha valami betonos út ami mellett vannak fák (vannak akik az ilyet is erdei túrának nevezik :D ), akkor farmer tornacsuka póló lenne a választásom.

26N

(Még anno középiskolában volt egy osztálytársam aki rendre szoknyában meg egyéb "csini" göncökben jött az erdőbe, halálra röhögtük magunkat rajta, ő meg végigszenvedte az ilyen sétákat... Csak az vegyen fel erdőbe szoknyát, aki hülyét akar csinálni magából. :D )

2020. szept. 15. 12:45
 17/24 anonim ***** válasza:
27%

16.

Én meg titeket röhöglek halálra hogy másban nem tudtok gondolkozni, csak ezekbe szar lábfej nélküli harisnyákba.

Egy normális melegítőben legalább ízlésessen fel lehet öltözni.

2020. szept. 15. 16:05
 18/24 anonim ***** válasza:

Egy normális melegítő nem a legjobb viselet erdei túrához. Annál még egy sima skinny farmernadrág is jobb, de nekem a sportleggings vált be leginkább, nem akad bele semmibe, nem "mászik" be alá semmi, hajlik velem együtt, stb. :)

2020. szept. 15. 16:10
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Magyarázat mindég van egy erkölcstelen viseletre.

Ennyi erővel bugyiba is mehetsz..

2020. szept. 15. 16:59
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem értelek, megmagyaráznád hogy egy ilyen nadrágban mi az "erkölcstelen"?

[link]

2020. szept. 15. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!