Mit vennétek fel?
Mit vennétek fel az első randira ha az egy hosszabb,fás,bokros ösvényen át vezető túra lenne?
A szúnyog riasztó tudom hogy alap.
Elég meleg van még,ezért én rövid nadrágot vennék fel,de a növényzet miatt lehet hogy nem célszerű,meg a kullancsokkal is vigyázni kell.
Ti mit viselnétek? És a felső ruházat milyen legyen?
8!
Gondolom hosszú lebegő szoknyára tippeltél.
Én paszos rövidre az olyan mint egy rövidnadrág.
Igaz? Kedves eszetlen 9-es!
Sok fantáziád van látom, ha nem értek egyet akkor csak fhasz lehetek, igaz?
12.
Nyúlós anyagú szoknyáról még nem hallottál?
Abban is lehet nagyot lépni, bár nem hinném hogy triatlon lesz ahol ugrálni fognak meg járatlan helyekrn menni..
Tehát pont jó a szoknya.
Ha szoknya, akkor valami ilyesmi összeállítás, mint az első képen (a csíkos szoknya) :
Ha rövidnadrág, akkor pedig valami ilyen:
Vagy ilyen:
Valami kényelmes cipővel (pl. torna-/sportcipő-jellegű), amiben nem gond a túra.
Ha esetleg most hétvégén lesz a randi, akkor most hűvösebb lesz, lehet nem árt valami hosszú ujjú felső (pl. akár hasonló ing, mint az utolsó képen), de hűvös ide vagy oda, a lábaimat mindenképp szabadon hagynám, mert az a pasiknak nagyon bejön. Hosszú nadrágot nem vennék fel.
Erdei túrára én erdei túrához való öltözetet vennék fel, természetesen. Póló, sportleggings, túracipő.
Ha valami betonos út ami mellett vannak fák (vannak akik az ilyet is erdei túrának nevezik :D ), akkor farmer tornacsuka póló lenne a választásom.
26N
(Még anno középiskolában volt egy osztálytársam aki rendre szoknyában meg egyéb "csini" göncökben jött az erdőbe, halálra röhögtük magunkat rajta, ő meg végigszenvedte az ilyen sétákat... Csak az vegyen fel erdőbe szoknyát, aki hülyét akar csinálni magából. :D )
16.
Én meg titeket röhöglek halálra hogy másban nem tudtok gondolkozni, csak ezekbe szar lábfej nélküli harisnyákba.
Egy normális melegítőben legalább ízlésessen fel lehet öltözni.
Egy normális melegítő nem a legjobb viselet erdei túrához. Annál még egy sima skinny farmernadrág is jobb, de nekem a sportleggings vált be leginkább, nem akad bele semmibe, nem "mászik" be alá semmi, hajlik velem együtt, stb. :)
Magyarázat mindég van egy erkölcstelen viseletre.
Ennyi erővel bugyiba is mehetsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!