Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vennétek fel?

Mit vennétek fel?

Figyelt kérdés

Mit vennétek fel az első randira ha az egy hosszabb,fás,bokros ösvényen át vezető túra lenne?

A szúnyog riasztó tudom hogy alap.

Elég meleg van még,ezért én rövid nadrágot vennék fel,de a növényzet miatt lehet hogy nem célszerű,meg a kullancsokkal is vigyázni kell.

Ti mit viselnétek? És a felső ruházat milyen legyen?

2020. szept. 14. 11:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Ha van rendes túraösvény, és nem gizgazos az út, akkor rövidnadrág és rövid ujjú póló és mindenemet befújnám Offal.
2020. szept. 14. 11:06
 2/24 anonim ***** válasza:
34%
Erényövet
2020. szept. 14. 11:15
 3/24 anonim ***** válasza:
61%
Bakancs, terepmintás short, fekete triko
2020. szept. 14. 11:37
 4/24 anonim ***** válasza:
56%
Tök mindegy, úgyis át kell nézni utána, kullancsos vagy-e. Nagyon rövid nadrágot ne vegyél fel, inkább térdig érőt, meg zárt cipőt, pólót.
2020. szept. 14. 11:37
 5/24 anonim ***** válasza:
9%

Rövidnadrág első randira..?

Nem tudom mit szólnék ha a srác rövidnadrágban lenne, legalább az első randin tiszteljen meg egy elegánsabb viselettel.

2020. szept. 14. 11:43
 6/24 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném hogy én vagyok a női fél.
2020. szept. 14. 11:45
 7/24 anonim ***** válasza:
5%

Pláne!

Akkor szoknya vagy egy elegánsabb naci, de ne rövid.

2020. szept. 14. 11:52
 8/24 anonim ***** válasza:
97%
Szoknyát, erdőbe! Bolondnak fog nézni. 4-es voltam. Nem is biztonságos, beakad az első bokorba.
2020. szept. 14. 12:15
 9/24 anonim ***** válasza:
97%
Az 5-ös és a 7-es egy KAMU TROLL! Csak egy troll képes egy erdei túrára elegáns szoknyát javasolni.
2020. szept. 14. 12:35
 10/24 anonim ***** válasza:
38%

A nadrág mindenképpen hosszú és skinny fazonú lenne (jellemzően fekete, ahogy az nálam lenni szokott, de ha a felső színes, mindenképpen egyezik a két darab színe).

A felső mindenképp V nyakú lenne, de nem túl dekoltált és a kompromisszum kedvéért könyékig érő. Nem tenném ki magamat sem annak, hogy megsüljek, sem annak, hogy felfaljanak a szúnyogok. Ékszerekkel fel lehet dobni a szettet, de szigorúan olyanokkal, amiket nem lehet elhagyni út közben és kényelmesek. A hajamat felül összefognám, alul kiengedném.

2020. szept. 14. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!