Nem merek elegánsan suliba menni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kint élek külföldön (Németországban) és most leszek kilencedikes. Tudom nálatok már egy hete elkezdődött a suli, de nekem még csak kedden fog. Eddig mindig farmerben és valamilyen pólóban meg pulcsiban jártam suliba, de idén nyáron stílust váltottam és elkezdtem szép egyberuhákat hordani. Ne ilyen csipkés vagy selyem ruhákra gondoljatok, hanem egy kis egyszerű egyberuhára. Most a nyáriszünetben teljesen rákattantam erre a stílusra és mostantól szeretnék egy picivel elegánsabban megjelenni, csak mivel itt a suli ezért félek hogy majd sokan megbámulnak hogy iylen ruhákat veszek fel. A németek nem nagyon foglalkoznak a stílussal, őket ez még nem igazán érdekli, vannak cuccok amiket felvesznek és pl. mondjuk itthon Magyarországon szerintem rendesen megbámulnák őket. Meg van is egy német srác aki elég sokat piszkál és attól tartok ha most megjelennek egy másik kinézettel akkor csak mégjobban piszkálni fog. Meg nem szeretném ha mindenki megbámulna. Ezek a ruhák nekem már viszonylag régebb óta megvannak de eddig féltem bennük iskolában megjelenni.De most újra elővettem őket és szeretnék majd télen is ilyen kis csinosan kilépni az utcára. Tudnátok esetleg egy-két tanácsot adni hogy mivel győzzem le ezt a félelmemet? Válaszaitokat előre is köszi.2020. szept. 5. 17:44
1/5 anonim válasza:
Figyelj, ha az a srác piszkál így is, úgy is, akkor nem mindegy ha más stílust viselsz, ambien te jól érzed magad? :) Szerintem vágj bele, először kicsit furcsán fogod érezni magad de majd elmúlik, megszokod te is és a környezeted is. Minden változtatás az elején szokatlan, de csak ezért nem kell benneragadni a régiben.
2/5 anonim válasza:
hali anno én is pont ugyan igy jártem 9.-ben plusz németország és engem is piszkált egy némt-török srác :D
én simmán leszartam fehér ingbe mentem és hozzá szoknya, hidd el ha melegitöbe mennél az lenne a baja, aki hülye az hülye is marad tök mindegy mibe vagy !
nyugodtan vegyél fel elegáns ruhákat 🤍
3/5 anonim válasza:
Szerintem ha ennyire félsz ettől, akkor fokozatosan "szoktasd" hozzá őket. Keverd a streetstylet az elegánsabb ruhadarabokkal. Én is stílust változtattam és ugyanúgy elmentem bárhová, hiába fostam hogy ki mit gondol. Én idén elkezdtem az önbizalmamat fejleszteni, még nincs a toppon de már el merek menni a suliba a saját stílusommal. Az elején jópár srác megjegyezte hogy elég fura lettem, de igyekszem ezt pozitívan feldolgozni. Hidd el ha ott nem foglalkoznak a stílussal akkor egy üdítő színfolt leszel! Tudom nehéz lesz, de szard le amit mondanak ha az csak lehúz, ilyen emberekre nincs szükséged! Amúgy sok sikert, a középsuli lesz életed legjobb időszaka!
4/5 anonim válasza:
Ha te szeretnél elegánsabban öltözni akkor hajrá! Nem kell foglalkoznod mások véleményével mert, a lényeg az, hogy amit felveszel az neked tetsszen és nem másoknak!
Engem is sokat piszkáltak az osztálytársaim amiért inget (ilyen Hawaii mintás ingre gondolj) kezdtem el hordani, és békén hagytak miután rájöttek, hogy engem nem igazán hat meg a kritikájuk! :DD
Kitartást és sok sikert a középiskolához! :D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat és a sok bíztatást! Igyekszem nem figyelni arra hogy mások mit gondolnak és mostantól abban járni suliba amiben szeretnék és jól érzem magam.
2020. szept. 6. 11:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!