Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatal, egyetemista lánynak...

Fiatal, egyetemista lánynak milyen cipőket javasoltok problémás lábfejre, ami valamennyire csajos, trendi?

Figyelt kérdés

eléggé lúdtalpas vagyok, hiába hordtam éveking betétet és járok gyógytornára, és a jobb lábamon sajnos egy kezdődő bütyök is van:( egy időben eléggé fájt a csipőm, hátam is ezért, szerencsére ez az úszással elmúlt, viszont a lábfejem eléggé meg tud fájdulni rossz cipőkben továbbra is. 12.-ben egy férfi futócipőt kezdtem hordani, mert az volt elég széles a betéthez és nem nyomta a bütyköt, de annyira jó lenne ha az egyetemen valami "menőbb" cipőben lehetnék. Igazából olyan kéne, ami betét nélkül is ad valami tartást, ami elég arra az időre amikor járkálok, főleg úgyis ülni fogok az órákon, tehát a balerinák, szandálok, félcipők, papucsok teljesen ki vannak lőve nekem.. illetve még az is nehezíti a dolgot, hogy alapból széles és nagy a lábam, szóval sok női cipő egyszerűen nem jön föl (41-42 és 12 cm széles)

Esetleg valakinek van hasonló problémás lába? milyen cipőt javasoltok?

2020. szept. 3. 11:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem 39-es lábam van, viszont széles lábfejem és iszonyú bütykeim.

Nem tudom, hogy próbáltad -e a Jana márkát, van sok H széles cipője, elég csinosak, én nagyon szeretem.

2020. okt. 26. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!