Lányok, szoktatok turkálóba járni? Ha igen, nem szégyellitek? Én szeretek turizni, de valamiért mêgis szégyellek. 19/L
Mindig is szerettem turkálókban vásárolni, mert olyan jó márkás darabokat fogok ki...de kb 1 éve nem nagyon turizok. Inkább H&M-be, New Yorkerbe, Takkoba, Tally Weijl-be, C&A-ba járok. Mindig mielőtt betettem a lábam a turkálóba,szét néztem, hogy vajon nincs-e a közelben ismerős, osztálytárs, mert nem akartam, hogy meglássanak. Egyszer mikor pont turkáltam, megjelent 2 volt osztálytársam, én meg gyorsan elbújtam. Addig nem jöttem elő, amíg ki nem mentek. Valaki azt mondta, hogy "Én nem fogom más kidobott vackát felvenni. Én nem veszek használt ruhát"
Féltem, hogy mások szegénynek (csórónak) fognak hinni, amiért turiban vásárolok, és kinevetnek. Azonban egyik ismerősöm - akinek pénzes a családja - mondta, hogy mennyire szeret turizni. Eléggé meglepődtem, mert szokott drága butitkokban is vásárolni.
Nem voltam még turkálóban, az elmúlt 1-2 évben nem vettem ruhát*, és ez alatt az időszak alatt tudtam meg elég sokat a fast fashion-ről.... Ha legközelebb ruha kell, tuti használtat veszek, mára már a H&M-et és társait érezném inkább "cikinek" a magam részéről. :/
Amúgy nem értem, ha ismerőseid is a turiban voltak, akkor előttük miért lenne gáz hogy turiba jársz? Hiszen ők is... :D
Már csak találnom kell 1-2 jó használt ruhást. :)
(*: kivéve alsónemű, de azt nem vennék használtan, abból marad az új, az az évi 2 pár zokni legyen a legnagyobb baj)
Régen jártam turkaloba de már nem járok. Akkor nem szégyelltem, mostanra megtehetem magamnak 🙏 hogy újakat vásárolják.
A Turiban az a jó hogy sosem
az van ami kell, minden meglepi. :)
Múltkor voltam a Hádában. Vettem egy felsőt, három blézert és egy szoknyát. 3600 Forintért. Mind márkás volt.
Ennyi pénzért nagyon nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam. :D Ugyan ezt a szettet 30 alatt nem úsztam volna meg egy HM-ben, vagy egy Tallyban. Nem vagyok a saját pénztárcám ellennsége. :D
Én alapból nem járok túl sokat vásárolni, baromi kevésszer iktatok be új ruhát, és akkor is keveset.
Viszont pont az utamba esik minden nap egy tök jó kis turi, és ott a legolcsóbb napokon nagyritkán be szoktam ugrani, és nem egy teljesen jó minőségű ruhát vettem már ott. Ezer forintból öt tök jó felsőt is tudok venni, máshol meg ugyanennyiért egy darab hajgumit, nekem ez azért jobban tetszikxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!