Nők! Ti mit gondolnátok egy olyan férfiról aki hord rózsaszín nadrágot?
2020. aug. 31. 22:52
11/13 anonim válasza:
Semmit, exemnek volt egy hasonló rózsaszín rövidnadrágja. Biztosíthatlak hogy nem volt meleg és nem is a nadrágja miatt mentünk szét. Mondjuk az ízlésünk az eltért, az biztos, de igazából tetszett hogy van annyira biztos a férfiasságában hogy színesen öltözködik. Na meg nem is szoktam elvárni a párjaimtól hogy az én ízlésem szerint öltözzenek.
12/13 anonim válasza:
Milyen érdekes... amikor itt megkérdezte egy nő hogy kék színű ruhát felvehet e alkalomra, én azt írtam ne vegyen mert a kék szín férfias szín , nőn meg bhúzás.
Mindenki nekem esett hogy a kék szín hogy lenne már búzás egy nőn..?!
Akkor most én kérdezem hogy a rózsaszín miért lenne gond egy férfin??
Talán a nőknek mindent szabad, nekünk meg semmit..?
13/13 anonim válasza:
Függetlenül az egyéb tulajdonságaitól, kifejezetten szimpatikus lenne számomra, hogy szembe mer szállni a konvencionális, ám bármiféle logikát nélkülöző ostoba berögződésekkel (jelen esetben azzal, hogy férfiként nem hord az ember rózsaszínt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!