Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyesmi ruhát szeretnék...

Egy ilyesmi ruhát szeretnék terveztetni. Kb. mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés

[link]

Erről lenne szó. Egy szóval gyönyörű ez a ruha. Bármennyit képes lennék érte kiadni. Kb.mennyi lenne?

(mielőtt jönnének a kérdések,hogy még is hova venném fel,nagyon sok versenyem van,eredményhirdetésre jó lenne,vagy ünnepségre,esetleg ballagásra.)

2020. febr. 5. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Hát ezt a ruhát én egyik felsorolt eseményre se tartanám alkalmasnak..

Ez olyan sugarbaby amcsi habos-babos izé....

2020. febr. 5. 15:25
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem egy 50 ezerből kijön. Milyen verseny amúgy? Mert az eredményhirdetésre inkább a fellépőruhád vedd fel, amiben a versenyprodukciód adtad elő.
2020. febr. 5. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Huh, el nem tudok képzelni olyan eseményt, amihez ez illene....de amúgy varrodákban, varrónőktől érdeklődj.
2020. febr. 5. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
# 3 Hát nekem is kb. vattacukorszínező verseny ugrott be, amihez alkalmas lehet... :-DDDDD
2020. febr. 5. 15:54
 5/10 A kérdező kommentje:

Weöres Sándor országos verseny gyermek színjátszó találkozó. És ott meg van adva,hogy milyen ruhát vegyünk fel a darabra,aztán van 2-3 óra hogy átöltözzünk amiben szeretnénk lenni,illetve meg ebédelünk. Ezután eredményhirdetés,majd disco.

És lovas versenyem is lesz,az után pedig ünnepelünk,arra is felvenném.A többi versenyemen nem igazán kell ennyire kiöltözni.

Ezen kívűl pedig majd megyek ki Stranger Things találkozóra,és ugye ez Millie (Eleven) ruhája,szóval ott is nagyon menőn nézne ki.

Ballagásra pedig szintén eszméletlenül tetszene. (mindig szeretek kitűnni a tömegből valami extrém ruhával)

17/L

2020. febr. 5. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Szörnyű ez a ruha. Konkrétan sehova se való. Oda főleg nem, amit írtál
2020. febr. 6. 14:16
 7/10 A kérdező kommentje:
A másodikon kívül mindenkinek mondom: Nem,azt kérdeztem,hogy mennyire szörnyű,és hova illene-nem illene. Nekem tetszik,valakinek nem,ez van. Azt kérdeztem,kb mennyibe kerülne. És csak egy normális választ kaptam. A többi csak is rossz szándékú. Nem mindegy,hogy mit veszek fel?
2020. febr. 6. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
18%
Hát ez kb. a legnevetségesebb Miss Röfi versenyre lehet alkalmas... :-D
2020. febr. 6. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már békén, miért van mindenkinek kötekedés kényszere?

A kérdésre: szerintem elég borsos lesz az ára, de tenyleg többet megtudnál, ha egy varrodában érdeklődnél.

2020. febr. 6. 18:09
 10/10 anonim válasza:
100%
Szerintem 70-80 ezerből kijön. Jól néz ki nagyon ;)
2020. febr. 9. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!