Az ünneplőhöz mármint fekete szoknya és fehér inghez illik egy száras fehér nike cipő? Mármint megláttam ma a vonaton és meglepődtem. Szóval szerintetek ünneplő cipő vagy azis illik hozzá?
Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 16:58
1/5 anonim válasza:
Illeni nem illik, max ha a mai trendnek öltözködsz. De simán lehet, hogy csak a vonaton volt rajta, és suliban átveszi az ünneplőjét.
A mi sulink anno nagyon szigorúan vette ezt, és ott igazgatói intő járt volna ezért. Sőt, ha valaki ünneplő cipő alá nem fekete zoknit vett, akkor is kapott egy fejmosást az ofőtől.
2/5 anonim válasza:
Iskola függő. Az is lehet hogy át veszi. Nekem is nagyon érzékeny a lábam én is amég tehetem sport cipőbe vagyok.
3/5 anonim válasza:
Én is arra tippelnék, hogy csak a vonathoz vette fel, hogy ne az alkalmi cipőjét koptassa.
4/5 anonim válasza:
Én is így szoktam, mert nem akarok buszozni magassarkúban, meg utána felsétálni a suliig. Majd ott átveszem az alkalmi cipőt
5/5 Metionin válasza:
Nem illik de én is mindig így utaztam. Bent a suliban vettem át az ünneplő cipőt. 1 órás volt a buszút a suliig, általában heringpartival, ha bírtam volna ünneplő cipőben navigálni a kanyarokban, akkor is összetaposták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!