Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen bakit követtetek el...

Milyen bakit követtetek el amikor szoknya volt rajtatok?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek, de félek hogy kilátszik valami, felfújja a szél stb. Veletek volt már valamilyen kínos szituáció ebből fakadóan?
2020. aug. 26. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Rövid szoknyában ne lépcsőzz sokat.

Életemben nem fújta még föl szél.

Ha normális hosszúságú (combközép és térd közé ér) akkor tuti nem látszik ki semmi, de fekete rövid anyagnadrágot (tudod amit tesire használunk) veszel alá akkor 200%

Lehet rövidebb szoknyákat is hordani, de csak tapadósat mert az nem libben fel vegy gyors fordulatnál.

Ó és ne nagyon fuss szoknyákban (szerintem ez egyértelmű)

16l világéletében szoknyaimádó

2020. aug. 26. 14:33
 2/7 Shai-Hulud ***** válasza:
64%
Egyetlen hibát követtem el, hagytam hogy meglásson a barátnőm.
2020. aug. 26. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer nem figyeltem oda és felültem úgy a fal melletti iskolapadra, hogy a hátam nekidöntöttem a falnak a lábaimat meg felhúztam és összekulcsoltam rajtuk a kezem xd Azóta jobban odafigyelek :)
2020. aug. 26. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Szel a terd fole ero szoknyam fellibbentette

Lepcsozeskor probalom lefogni hogy a hatul jovo ne kukkanthasson be mozgolepcson

2020. aug. 26. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Ne lehajolj dolgokért, hanem guggolj.

Figyeld, hogy a táskád ha hozzáér a szoknyához, nem húzza-e fel.

2020. aug. 26. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Egy olyan szoknya volt rajtam, ami egy alsó részből (matt lazacszín, kb térdig ér), meg egy felső (picit átlátszóbb,hálósabb,bokáig érő, könnyebb anyagú, világosrózsaszín fehér pöttyökkel). Iskolában voltam, kihívtak felelni. A fiúk összeröhögtek mögöttem, a lányok is összesúgtak, nem értettem a dolgot. Csak amikor szünetben szólt az egyik barátnőm ... Hát persze hogy az alsó rész hátul be volt tűrődve a bugyimba, ezzel teljesen láthatóvá téve a hálós anyag alatt a hátsó felem a bugyival 🙈😂
2020. szept. 19. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Én magamtól sohasem hordok szoknyát, csakis ha valahova szoknyában kell menni. Általánosban még volt, hogy szoknyát adott rám anyum és egyszer kikérezkedtem óráról a mosdóba. Természetesen sikerült a bugyimba beleakadni és úgy visszamenni :D
2020. szept. 20. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!