Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Strandon meddig (hány éves...

Strandon meddig (hány éves korig) lehet egy kislány csak egy bikinialsóban, felső nélkül csak bugyiban?

Figyelt kérdés
Gyakran látok más lányokat félmeztelen, amikor már van egy picike mellük is. Normális ez náluk?

2020. aug. 30. 16:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%

A kérdezőnek írtam, de, ha magadra veszed az már nem az én hibám! :)

Tudod... "Akinek nem inge.."

2020. aug. 31. 12:51
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Hallottam már nem egy olyat hogy a 12 év körüli gyerek terhes (roma és magyar családban is).

Nem a szent lélek szállta meg, tehát vannak akik szexualizálják őket ilyen korban is.

Szerintem nem arra kellene alapozni, hogy "beteges aki bámulja/szexualizálja", mert aki ilyen az úgyse tartja magát betegnek.

Vagy mi van ha épp egy 14 éves izgul rá a látványra? Ő maga is gyerek.

2020. aug. 31. 13:43
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg aki nőket zaklat a strandon, akármilyen fürdőruha van rajtuk vagy nincs rajtuk, az beteg, vagy legalább is bunkó.
2020. aug. 31. 13:59
 14/19 anonim válasza:
76%

Szerintem ez kortól független, amíg nincs melle addig nyugodtan lehet félmeztelenül, kb. csak abból lehet tudni hogy nem fiú, hogy hosszabb a haja, meg rózsaszín bikinialsó van rajta. Nyilván lényeges, hogy a gyerek mit gondol, ő jól érzi-e magát felső nélkül, ha nem, akkor nincs miről beszélni.

Az már határeset, hogy ha kezd nőni a melle akkor mi a helyzet (az már inkább olyan jellegű kérdés hogy mennyire elfogadható sima strandon a topless napozás), bár szerintem egy pedofilnak kukkmindegy hogy mi van még mi nincs rajta, fürdőruhában ugyan úgy fel tud rá izgulni (legalábbis felnőtt emberként se kell egy nőnek meztelenül lennie ahhoz hogy valakinek felálljon rá).

2020. aug. 31. 16:28
 15/19 Newly ***** válasza:
52%

Szerintem 8-10 évig még lehet fürdőbugyi nélkül strandolni!

Newly

2020. nov. 27. 01:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
teljesen helyfüggő, országfüggő, a nem szégyenlős népeknél, franciáknál, sopanyolknál láttam a sima ruhás strandon 11-12 éves körülieket is ruha nélkül, pedig azért már nem is voltak annyira fejletlenek. sztem nagyon egyedi kérdés, attól is függ, a gyerek hogy áll hozzá. ha ő természetesen kezeli, akkor nincs gond.
2020. dec. 4. 14:46
 17/19 anonim válasza:
100%
Én 12 évesen még strandoltam felső nélkül, de akkor még nem nőttek a melleim.
2021. márc. 4. 10:48
 18/19 anonim ***** válasza:
82%
Ha jól érzi magát felső nélkül, és nem szégyenlős, akkor bármeddig.
2021. jún. 30. 15:32
 19/19 anonim válasza:
12 éves koromig csak bugyiban strandoltam.
2022. márc. 3. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!