Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek tetszik ez az...

Lányok, nektek tetszik ez az ing? Mivel hordanátok?

Figyelt kérdés

[link]

Esetleg szoknya is illene hozzá?

2020. aug. 26. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Leginkább semmivel , mert a nők blúzt hordanak.
2020. aug. 27. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi ez a baromság hogy a nők blúzt hordanak? A nők is hordhatnak inget (mondjuk nem ilyet, hanem jól kinézőt).
2020. aug. 27. 13:50
 13/15 anonim ***** válasza:
A férfiak meg ing helyett blúzt is hordanak, igaz?
2020. aug. 27. 14:02
 14/15 anonim válasza:
90%
Ha cserkészkedni mész simán jo de amugy utcara ne vedd fel xd
2020. szept. 7. 17:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Nincs vele semmi baj fazonilag, csak ilyen színben tényleg egy picit szafaris. Viszont a fényessége miatt inkább elegánsabb szettekhez tudom elképzelni, és mindenképpen csak feketét vennék fel hozzá, a fehér/barna csak tovább erősítené a szafari érzetet.

Szerintem úgy venném fel irodába pl. hogy egy magasderekú fekete nadrágba beletűrném, vennék hozzá egy picit magas sarkú, fekete bokacsizmát/magassarkút és egy fekete blézert. Kiegészítőknek meg nagyon visszafogott, de arany színű dolgokat választanék, szerintem ehhez a színű felsőhöz az arany furán mutatna. Kistáskát vennék hozzá, ebből három opció is mehet ehhez a szetthez: fekete, sötétbarna vagy leopárdmintás. Ez utóbbi tudom, hogy meg is megosztó és sokan nem szeretik, de szerintem kis mértékben, ha a szett többi része visszafogott és elegáns, akkor nagyon jól tud mutatni és minden szettet feldob.

[link]

Valami ilyesmire gondolok pl., természetesen itt most csak a fazont kell nézni, nem az árat. :D Ha már picit szafaris az ing, akkor adjunk ennek az érzésnek, de stílusosan meg elegánsan, én leopármintával venném fel, de ha te nem szereted, akkor egy hasonló fazonú fekete kistáskával vagy egy barna bőr clutch-al is tök jól nézne ki szerintem.

2020. okt. 4. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!