Lányok nektek tetszik ez a bokacsizma hordanátok?
2017. dec. 13. 20:40
1/12 anonim válasza:
Hasonlók tetszenek de ez nagyon ormótlan.
2/12 anonim válasza:
Szerintem a talpa túl vastag, egyáltalán nem illik össze az anyaggal
3/12 anonim válasza:
Nekem nagypn tetszenek ezek. Pont par perce neztem pontosan ugyanezt a csizmat:D es hordanam.
4/12 anonim válasza:
Nekem van hasonló, csak nem ilyen fűrészfogas talppal. Nagyon kényelmes, alacsony vagyok, így magasít is kicsit. Szeretem.
5/12 anonim válasza:
Ha fekete lenne és elől fűzős akkor simán.
7/12 anonim válasza:
Pont ilyenem van, csak fekete az egész. Én imádom, meglepően kényelmes, és sokan megdicsérték már. Jó, az idősebb emberek eléggé megütközve nézik mindig, de amúgy senkit nem érdekel.
8/12 anonim válasza:
en hordanam, divatos es sexy, kenyelmesnek is nez ki szerintem oke
9/12 anonim válasza:
Miért lettek lepontozva a válaszok? A kérdésre felelnek.
10/12 anonim válasza:
Én szeretem, van hasonlóm. Nagyon kényelmes és gyorsan fel lehet venni. Hátránya, hogy belül nincs túl sok bélése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!