Páromnak szeretnék ajándékba venni egy ilyen rövid ujjú szatén blúzt,évfordulónkra. Hol találok neki? Gyártanak e még ilyet? Link a megjegyzésbe. Hgina72 árult a vaterán de eltünt... Mell:110cm Derék:95cm Váll:42
#Alkalmi női ing #Szatén blúz
2020. aug. 20. 05:43
11/17 anonim válasza:
Ilyen undormányokat álltalában csak nem megbízható, rossz minőségű, márkátlan oldalakról lehet rendelni. Rendelj neki valami normálisat.
Pl. ilyet: [link]
Ez néz ki valahogy, de azért hasonló.
12/17 anonim válasza:
Amúgy nem véleményt kért a blúzról hanem azt kérdezte honnan tud rendelni...
És mi van ha a párja pont szereti ezt a fajtát?
13/17 anonim válasza:
Sikerült rendelni? Ha igen milyet? Örült neki?
14/17 A kérdező kommentje:
Igen
Mellben hasonló ujja más picivel,itt a link.
Pontos méretet mertem majd le adtam +faceebokon is beszéltünk a bolt tulajjal.
Azt mondta igazított is rajta valamit :) meg lepődtem hogy a páromnak mennyire tetszett.
Pedig elviekben nincs odaig az ilyen anyagú ruhákért.
2020. okt. 3. 06:40
16/17 anonim válasza:
A kinken amit küldtél nem jön be az oldal meg miért törölted magad innen? Nem értem at ilyen embereket
17/17 anonim válasza:
Küldjetek linket a selyemblúzt hól lehet megvásárolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!