Pasik, ki hord ilyen pizsit?
Figyelt kérdés
Most csak azokhoz szól a kérdés akik szeretnek pizsamában aludni. Esetleg ilyent is viseltek?
2020. máj. 8. 08:17
2/16 anonim válasza:
Imádnám. Csak selyem alsóm van,de tervezem hogy veszek selyem pizsit.
4/16 anonim válasza:
A pizsi buzzis, csak puceron alszok.
6/16 anonim válasza:
Meg is őrülnék tőle, ha ilyenben kéne aludnom
alsónadrág, rövidnadrág, hosszú melegitőnadrág is, jöhet, elvben még a zippes kezeslábas pizsama is, de ez nem.
7/16 anonim válasza:
Chh, látszik, hogy még új vagy :D Ez itt a Gyakori, itt minden pasi boxerban meg meztelenül alszik, mint az igazi, kemény férfiak!
8/16 anonim válasza:
Én ilyen selyem szatén pizsamákat hordok. Akkor lehet én vagyok a kivétel. Szeretem őket, és azért van pár csaj akinek ez szerencsére be jön.
9/16 anonim válasza:
Én is csak ilyen pizsiben alszok vagy kombózom..... selyem ing és selyem pizsi naci; selyem ing és selyem tanga; selyem ing selyem tanga selyem pizsi naci és még selyem köntössel is tudom variálni... szóval van sok kombináció sok színnel.... ja és selyem ágynemű és selyem lepedő természetesen
10/16 anonim válasza:
Előző, ez a kérdés pasiknak szólt. Nem nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!