A farmer csak a mosástol tud kopni?
Figyelt kérdés
Tehát ha ritkán mosom akkor sokáig megőrzi az eredeti színét?2020. aug. 19. 13:25
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem
Inkább ha sokat hordod
2/5 anonim válasza:
Attól is kophat egy kicsit, de szerintem az elsőnek van igaza. Ha sokat hordod, jobban kopik. Amúgy még hónapokkal ezelőtt láttam valahol egy videót, ahol azt mutatták, hogy mit mennyi időközönként kéne mosni. A nadrágnál nem tudom pontosan, hogy mennyi idő volt, csak annyira emlékszem, hogy azt mondták, hogy nagyon ritkán kéne mosni.. Mondjuk ez nem tudom, mennyire igaz.
3/5 A kérdező kommentje:
És a sok hordástol hogyan és hol kopik?
2020. aug. 19. 17:08
4/5 anonim válasza:
Hát.. Látod, erről fogalmam sincs. Igazából én is csak néhány hónap után látom, hogy Basszus! Ki van kopva a térdemnél meg a fenekemnél a nadrág, pedig nem térdelek és ülök sokat, sőt, még duci sem vagyok.. :/
5/5 anonim válasza:
#1 vagyok
1. nadrágomnak a térde kopott (majd szakadt) el nagyon (kb 1-1,5 év után)
2. (Rövid) nadrágomnak a fenekemnél és a két láb közötti részen kopik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!