Gimis évnyitóra vagy más gimis ünnepségekre a lányok szoktak fekete magassarkut hordani?
Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 10:38
A kérdező szavazást indított:
(Lány vagyok)Magassarkút szoktam viselni az ünnepségeken
(Lány vagyok)Nem szoktam magassarkút viselni az ünnepségeken
37 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én nem szoktam, de a többi osztálytársam gyakran viselt
2/10 anonim válasza:
Aham, fuch-me-heels minden alkalommal :) A radnótis tanárok csípik
3/10 anonim válasza:
Én rühellem a magassarkút és az ünnepélyeket is, de az osztálytársaim közül volt, aki hordott.
4/10 anonim válasza:
Nekünk kb muszáj volt. Nem 15 centis stilettot, de egy kis saroknak kellett lennie. Barátnőm egyszer fekete balerina cipőben ment gimiben egy ünnepségre és az igazgató egyesével megnézett mindenkit, neki meg beszólt hogy ha még egyszer ilyen utcai viseletet meglát, akkor igazgatóit kap.
6/10 anonim válasza:
Igen a fuck me healsben jobban elore tud hajolni a csaj.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
Én amúgy nem ilyen 20 cm-eres sarokra gondoltam hanem kb 5 max.10 cm.
2020. aug. 20. 10:38
8/10 anonim válasza:
Ez komoly? Oké, nálunk is mondták előtte általában, hogy lányoknak kötelező a körömcipő, de azért ilyen vizsgálat nem volt egyszer se, hogy végignézik mindenkinek külön-külön, meg a sarkát se mérték le, hogy most hány centi pontosan...
Amit viszont valóban elég szigorúan vettek, az a szoknya/nadrág kérdése. Lányok számára a nadrág semmilyen ünnepségen vagy rendezvényen nem volt elfogadható.
9/10 anonim válasza:
Én majdnem mindig azt vettem fel, sok osztálytársam is. De kötelező nem volt, megfelelt egy fekete vagy egyéb sötét színű balerina, mokaszin, félcipő is. Magassarkúkért rajongóként mondom, hogy ezt kötelezővé tenni egy iskolában (egy dresszkódos munkahely megint más) szerintem nagyon gáz.
10/10 anonim válasza:
Én is szoktam magassarkút venni, nagyrészt csak azért mert nagyon alacsony vagyok és így még azzal a plusz 5-6 centivel is kevésbé érzem magam törpének köztük:D
De amúgy az osztálytársaim is szoktak, semmi baj nincs vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!