Esküvőre infinity ruhám felvehetem melltartó nélkül? Nem béna így? (kép lent) 21/L
2020. aug. 18. 13:06
12/24 anonim válasza:
"Túl pici a mellem benne?" - Pont jó. Nem túl kicsi.
13/24 anonim válasza:
Milyen ez hátulról?
Illetve uaez melltartóban?
14/24 anonim válasza:
Jo nagy a melled.
Jo no lehetsz.
15/24 anonim válasza:
Ezzel az a baj, ha kicsit elkezd ágaskodni a mellbimbód, akkor az nagyon át fog ütni. Ez pedig egy esküvő, nem illik szerintem
16/24 anonim válasza:
Ha van sima melltartód, merevítő és szivacs nélküli, én azt venném fel alá a helyedben. Ha hajlamos a mellbimbód ágaskodni, akkor viszont szivacsosat, mert az a sima szövetmelltartón is átdudorodik.
17/24 anonim válasza:
Megnéznék egy ágaskodó bimbit ebben a ruciban :P
18/24 Metionin válasza:
Szerintem meg nem kell alá, főleg ha a háta nyitott és kilátszódna. Bimbótapasz vagy cuppantós melltartót vegyél fel ha szükséges.
19/24 anonim válasza:
Melltartó nélkül igénytelen! Hidd el, egy jó melltartó csodákra képes.
20/24 anonim válasza:
Ha nem írod ki a korod, akkor is kitalálnám,hogy 21 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!