Mik a legjobb goth online webshopok?
A Killstar, Restyle és a Punk Rave a legismertebb márkák. Igaz, egyik sem olcsó, de ha a hivatalos külföldi webshopról rendeled, még mindig költséghatékonyabb, mint itthoni üzletből rendelni.
Azért drágábbak, mert jellemzően ezen szubkultúra tagjai (jómagamat is beleértve) tartós, jó minőségű öltözéket várnak, ami telitalálat a stílusukhoz, akár egész életük során hordhatják őket, mint tipikus “egynyári”, könnyen lepasszolható divatot.
Az amerikai Dolls Kill oldalon is vannak jó dolgok, bár megfigyeléseim alapján egyre inkább “elmainstreamesedik”.
Én is akartam a Killstart írni de már sokaktól hallottam hogy az utóbbi időben romlott a minőség. Akiknek van több holmija onnan, régebbi is meg újabb is, igaz ez?
+ nem off infó: dedoles oldalon is lehet kapni spiral cuccokat és érdemes turikban is szétnézni. Én is és sok ismerősöm is túrt már márkás goth cuccot, el se hinném ha nem látom.
Dollskillről rendeltem egy ruhát, a vám és kezelési költség ugyanannyi volt mint maga a ruha.
A ruci ráadásul rosszabb volt mint egy kínai aliexpresszes f0s.
A Killstar, Disturbia termékek nagyon jók.
Killstar, Restyle, Punk Rave, Demonia, Dracula Clothing, Devil Night UK
Sajnos olyan ami olcsó és jó is, nem nagyon van ebben a stílusban
#5 Én múlt hónapban rendeltem tőlük, és nem tűnt fel, hogy romlott volna a minőség
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!