Férfi nagy kivágású O-nyakú, és V-nyakú pólót szeretnék vásárolni. Milyen boltokban keressek?
Érdekes, hogy eddig 0 ember mondta azt, hogy ezaz! Vegyél! Menő!
Nem érted, hogy ez nem divat kérdése? Szandálzoknit is hordanál ha tetszene... Na igen. Ez a baj... Meg ez a felfogás. De azt sem azért nem hordjuk mert "nem divat". Hanem mert űbergáz. Óvodások hordanak ilyen szandálzoknit. Ez nem divat-nem divat kérdése.
Ugyan ez érvényes a pólókra amiket magyarázol. Nem tudom mit nem fogsz fel benne. Nem arról van szó, hogy nem divat. Egyszerűen OCSMÁNY. Férfiatlan. Előnytelen. egymillió emberből szerintem te vagy az egyetlen akinek tetszik. Pláne ha úgy nézel ki, mint az a csávó a képen. 2008-ba mikor klubozni jártunk, akkor a cigányok hordtak ilyet, rózsafüzérrel a nyakukba. Akkor is nevetséges volt. Most is az.
Ez a baj az emberekkel. És ezért rühellem a nagyrészüket. Egyszerűen igénytelenek. Ahogy te is. Nem adtok a megjelenésetekre. Leszarod mit illik, mi mivel passzol, mi divat, mit hova kell felvenni, bizonyos szitukban / eseményeken miben kell megjelenni, mi az ami férfias, mi az amit óvodások hordanak.
Szartok az egészre. Meee majd ééén tudom mitveszekfeee! Nehogymááá! Azt hordok amit akarok!
Na és ebből szoktak kisülni az olyan bohócok, és undorító óvodás vagy papás outfitek, mint az emberek 80%-a hord az utcán, ami soha nem volt menő, és valszeg nem is lesz.
Rövidujjú ing (öltönnyel legjobb!), sokzsebes cargo nadrágok, vádliközépig érő térdnadrágok, övtáskák, mackónadrágok étteremben, szandálok rossz esetben zoknival, vicces feliratos pólók, köldökig kivágott pólók, maszkos Oakley napszemüvegek, és sorolhatnám még... Ez mind annyira béna, igénytelen, "leszarom" jellemre vall... És nézz körül az utcán, hány ember van ízlésesen felöltözve. És nem azér, hogy "másnak tetszelegj". Komolyan mondom, elsírnám magam, ha az általam felsoroltak bármelyikébe utcára kéne mennem. Nem azért, mert mit gondolnak mások, pont nemérdekel. Hanem mert én magam is okádok ezektől, vagyok annyira igényes, hogy van egy normális megjelenésem. És barátom, ezek a ruhák / kiegészítők nevetségesek. És veszik őket...
De ezt egy igénytelen embernek, aki leszarja hogy hogy néz ki, hiába magyarázod. Neked is hiába magyarázzuk... Menjél, vegyél akkor ilyen V kivágott pólót.
Már legalább 15 éve gáz, ha valaki a másiknak az öltözködési stílusába köt bele, a zokni szandállt azért hoztam fel, mert egyértelműen szarul néz ki, de még abba sem szólunk bele.
Kérdeztem valamit, és te folyton a saját véleményed nyomatod, de egyszer nem válaszoltál.
Tudod mivel akarom hordani?
Milyen körökben akarom hordani?
Milyen stílussal akarom hordani?
Nem
De ha még nem is állna jól sehogy sem, közöd van hozzá?
Kérdeztelek?
Az utcán is ha valaki olyat hord ami szerinted a közizlésnek ellentmond, leszólítod hogy ez nem divat?
Nem hiszem.
Tudod, nem érdekel az hogy férfias e egy ruha vagy sem.
Nem is vagyok igénytelen, gondosan válogatom össze a ruháim, hogy azt a hatást keltsék amit akarok.
Az öltözködési stílusom olyan amilyen, viszont te töbszöri kérés után is még mindig nem engeded el hogy nem neked van igazad.
Tuti valami divatmániás idióta vagy, aki azt hiszi a saját szava 100% mérvadó, de közben senki le sem szarja.
Én szeretem a feminim öltözködést, kellően lágyak az arcvonásaim, de férfiasak, ahhoz hogy jól álljon.
A 80-as metállhulláma pont az ilyen divatmajmok ellen lázadt amilyen te is lehetsz....
Akik túl sokra tartják a macsóságukat, és ezért nem mernek semmi extrát belevinni az öltözködésükbe, csak ami a conversbe belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!