Ki milyen ruhát visel jelenleg?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, kérlek :)2020. aug. 9. 14:56
21/101 anonim válasza:
ja h a 15-től kérdezed akkor nem szóltam XD
22/101 Metionin válasza:
Hasonlóak vannak nekem is, bár nyáron sokszor fekete sortban meg szaggatott/átlátszó pólókban nyomom. :D
Nekem ez az egyik kedvenc ruhám :D
23/101 Metionin válasza:
Amúgy tőlem is kérdezik mindig hogy hogy nem gyulladok meg de nem érzem, hogy jobban melegem lenne mint gyerekként amikor színesben kellett járnom. Meg elvileg tudományosan is kimutatták, hogy a fekete cucc nem melegebb mint a más színű.
24/101 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva én se szoktam túl nagy különbséget érezni aközött, hogy fekete pólóban vagyok kint nyáron a napon, és aközött, hogy színesben. Mindkét verzióban ugyanúgy folyik rólam a víz xD
2020. aug. 9. 19:43
28/101 anonim válasza:
Kedves 15 os hany eves vagy?
29/101 anonim válasza:
Én vagyok a 15-ös. 24 éves vagyok
30/101 Metionin válasza:
Okkult macskamintás fekete egyberuha, fekete bársonyszandál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!