Ki milyen ruhát visel jelenleg?
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még bátran :)
Utolsó, neked külön jár a pacsi, mert részedről is érzek némi vonzalmat a rock/metál stílus iránt :D
Hát főleg darkwave gothic rock vonalon mozgok de szeretem az extrém metált is (leginkább a black és a melodic death metalt)
Kérdező te mit viseltel ma? Most már engem is tökre érdekel
9/12: Lol nekem is van ilyen ruhám :D amúgy nem te vagy az, aki más kérdésnél is leírta hogy úgy néz ki mint egy striga és én meg röhögtem mert majdnem ugyanúgy öltözök/sminkelek? :D
ám én itthon döglök, szóval fekete ilyen tapadós sport rövidnadrág és egy bő, poén feliratos póló van rajtam.
De én vagyok a strigás csaj :D
Bár ez a mai egy lazább szettem
Mert családi öszejövetelen voltam aztán gondoltam egy kicsit konszolidáltabb leszek.
Átlag hétköznapokon inkább ilyeneket hordok
Nem mintha ezektől lennék kis egyedi snowflake de szeretem az ilyen cuccokat.
Mindkét oldalán kiszaggatott unisex punk nadrág jobb lábán csatokkal. Pólónak egy fekete szintén szaggatott jellegű pólót derekán és ujjánál lelógó textil szalagokkal. Cipőnek egy 10 centis fekete platform cipő.
Kiegészítőknek bal oldalt 6 soros oldallánccal jobb oldalt saját magam által csinált sörnyitó fülekből csinált oldallánccal. Nyakláncnak egy tüskés choker meg egy mellkas csontváz nyaklánccal. Fülbevalónak egy Vivienne Westwood fülbevaló, karkötőnek meg 2 magam csinált indián fonású karkötő egy fekete fehér meg egy piros fekete. Gyűrűnek meg egy Marilyn Manson-os gyűrűt és egy dragon claw gyűrűt.
sokan megkérdezik XD
Megszoktam már. Meg azért ezek a szaggatott dolgok jobban szellőznek mint a sima normál ruhák. De pl a rövidnadrágokat egyáltalán nem szeretem max itthonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!