Körte/homokóra alkatú nők, ti hol szoktatok nadrágot venni?
Ez engem is érdekel :)
Általában minden nadrág eláll deréknál nekem, ha pedig ott jó lenne, a combomra nem megy fel.
Anno volt a pepcoba jeggings, ami szerintem baromi jó lett volna, mert sztreccses, kényelmes anyagú "farmer" volt, és deréknál gumis. Vagyis jól állt volna... ha lett volna XS-XXS méret :/
Jelenleg egy darab hordható farmerem van, és az is csípőnadrág :/ Régebb volt egy jó "derék" darabom, azt hiszem valami H&M-es almárka lehetett, de kifogytam, és turiból volt.
nemtudom milyen farmereket hordasz de azert leirom hogy magas dereku farmerokat vegyel.
nekem csak magas derekuak vannak mar lassan 3eve es imadom oket.
H&M-bol meg Tally Weijl-bol van a legtobb farmerem egy nagyonpicit elallnak a hatamnal de azonkivul nagyon jok^^
nekem is homokora alakom van
Az emelt derekú jobban illeszkedik nekem.
Bár a normál derekú jobban áll. De az eláll.
Utoljára vett farmerjaim Levis-ek. Azok, úgy vettem észre, normálisabb szabásúak. Meg ott egy derékmerethez több hosszúság is van. Mert nekem általában ami jó derékban, az rövid. De itt lehet hosszúságot is választani.
Eddig a legjobban passzoló nadrágjaimat turiban találtam, komolyan néha el sem hiszem, hogy valami pont passzol rám és nem kell gumit tenni a derekába/bevenni belőle/övet felvenni hozzá.
Az újonnan vett nadrágjaim közül a H&M-esek a legjobbak, bár nem tökéletesek, és ha jól emlékszem régebben a Takkoban is vettem párat ami nagyjából jó volt.
A legkevésbé pedig a Sinsayes nadrág passzolt. (Tudom, ez nem volt kérdés, de hátha segít az is, hogy hol ne nagyon próbálkozz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!