Milyen típusú lehet a testalkatom?
Figyelt kérdés
A homokóra lenne igaz rám, annyi kivétellel hogy habár a vállaim viszonylag szélesek, nincsen mellem. A derekam szépen elkülönül a csípőmtől, de a combjaim (hosszúak de vastagok)is ilyen szélesek. Nem vagyok túlsúlyos, éppen most fogytam elég sokat, a lábaim viszont még mindig vastagabbak a felsőtestemhez képest.
Lány vagyok és 16 éves, ezért valamennyit még biztosan fogok fejlődni és alakulni de nem hinném hogy túl sokat...
Szóval milyen lehet a testalkatom típusa, illetve ennek megfelelően milyen fazonú ruhák állhatnak jól? Ja és a magasságom 173/4 cm
2020. jún. 8. 20:01
1/6 anonim válasza:
Ogre, vagy hegyiember. Esetleg yeti.
4/6 anonim válasza:
a körte testalkatnál a váll és a csipő nincs egy vonalban,a homokóra testalkatnál meg igen (remélem érthető vagyok).
szóval ez szerint döntsd el.
5/6 anonim válasza:
#2 azért pontoztak le,mert egy nagy hülyeséget írtál,ha a kérdező is feltett egy komoly kérdést akkor komoly válaszokat is vár. ez nem a humor kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!