Vettem egy csodás csőtopot, de nem érzem magam jól pántnélküli melltartóban. Nagyon gáz, ha nyakba akasztom a szilikonpántot?
Figyelt kérdés
Így kevésbé látszik, mintha "rendesen" venném fel... (A szilikonpánt új, nem elszineződött és nyúlt.)2010. aug. 4. 11:40
1/7 anonim válasza:
szerintem nem gáz.ha meg valaki azt irja h gáz azzal ne foglalkozz.ha neked tetszik akkor hord úgy
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan, nem gáz. Divat azt mondani.Butaság. Minek árulnák, ha senki sem hordaná?
És ha nem vennél melltartót? Olyan nagy méret kell? Nme hagyhatnád el?
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, van egy kisfiam! ;-) (Túl vagyok egy szoptatáson.) :-DDD
2010. aug. 4. 11:48
4/7 anonim válasza:
ó ne tedd. akkor már inkább a csőtoppal megegyező színű normál pántú melltartót vegyél fel :)
5/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, de akkor elvész a lényeg! :-(
2010. aug. 4. 12:42
6/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az első csőtopom volt, de egyben az utolsó is!!????
2010. aug. 4. 12:58
7/7 anonim válasza:
Szerintem hordjad nyakbaakasztos szilikonpanttal. en is ugy hordom. nem erdekel, ha latszik, de ha megis el akarom takarni, akkor kiengedem a hajamat, es attol nem latszik. Javaslom Neked is, ha hosszu a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!