Valaki hord dr Martens cipot vagy Solovair cipot? A Solovair is ugyanilyan ruganyos gumis erzes a taloa miatt,mint a Martens?
Itt olvastam,hogy a Solovair tartosabb. De nem irnak rola,mennyire kenyelmes puha a talpa.
Akik Martenst vagy Solovair cipot hordanak,irjanak,mennyire kenyelmes es melyik modelljuk van. Vizallosagra milyen? A Martens eleg jol birja. En hirtelen cseppentem bele ebbe a vilagba es Martens rajongo lettem,elegansan oltozkodom. :) Elotte nem tudtam,hogy vannak kosztunhoz kifejezetten viselheto cipoik,csizmaik.
Az oldal visszajelzeseiben sem irnak ilyesmirol.
Gondoltam rendelek az eredeti oldalrol,mert elegem van a hamisit vanyokbol a viszonteladoktol. Budapestre is leszallitjak? [link]
Ez az az oldal.
Nagyon koszonok minden segitseget es valaszt!
Én most találkoztam angolokkal akiken solovair volt. Pontosan ugyanúgy néztek ki mint az én martensem, csak nem sárga volt a varrás, hanem fehér.
Én nemtudom, de a Martenst elhordták mindenféle szarnak pedig made in england volt rajtam nem a Vietnami.
Szóval Angliában és Amerikában nem olyan népszerű a martens mint Európában a solovairről nincs véleményem igazából nem is tudtam, hogy a martensnek létezik konkurenciája úgy kellett rakeresnem így láttam még ezt a kérdést is.
Ránézésre a solovair derby és a martens 1460 tök ugyanaz itt szerintem csak érzelmek dominálnak. Ami érthető ilyen fontos kérdésben mint a bakancs 🙂
Nagyon koszonom a valaszt. Azota lett meg egy martens cipom. Az is kenyelmes talpu.
Varom a tovabbi tapasztalatokat Martens viseloktol.
Amiota Martenst vettem,azota mar nem veszem fel a kenyelmetlen talpu cipoimet.
A Crocs az ,ami kenyelemben felveszi a versenyt,de ok nem az elegancia stilust kepviselik sajnos.
Sziasztok.
Én a steelem mellett egy solovairban gondolkozom.
találtam is egy oldalt:
Ez az oldal nagyon átverés?
Köszönöm aki válaszol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!