1/7 anonim válasza:
Szerintem jó minőségű műbőrből.
Valamilyen féle műanyag. :)
2/7 anonim válasza:
Vegán bakancs??? Te jó ég. Vagy ez valami gasztrokult dolog és én vagyok alulinformált?
4/7 anonim válasza:
Vegán = műbőr
Rengeteg cipő készült műbőrből…
5/7 anonim válasza:
igen, csak ha műbőrt írsz rá, akkor fúj műanyag, ha meg vegánt, akkor óóó, de trendi környezetvédelem...
6/7 anonim válasza:
Ahogy irták, műbőr. A "vegán bőr" elnevezés szimpla parasztvakítás, de manapság már ez a divat. Nem hinném, hogy a vegán bőr jobb lenne a sima műbörnél, láttam már márkát nyilatkozni egy ezzel kapcsolatos kérdésre, hogy azért nem gyárt vegán termékeket, mert a "vegán bőr" nem felel meg a minőségi elvárásoknak, amiket a márka képvisel. Plusz, a rendes bőr húsipari melléktermék, környezetkímélő, mert tartós, plusz ha eldobod sem szennyez, a műbőrt előállítani pedig rohadtul környezetszennyező, ami az állatoknak sem jó, szóval nem tudom mi az istentől lenne vegán. :/
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!