Mi ez a fehér cipő őrület a férfiaknál és a nőknél is? Én csak feketét hordok, a fehér az hamar koszos lesz, kimosni teljesen szinte lehetetlen egy idő után. Még mindenkin azt látok.
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 18:15
1/11 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de már évtizedek óta a cipők általában fehérek szoktak lenni, (az utóbbi 20-30 évben jöttek divatba a színes cipők), főleg a sportcipők.
2/11 anonim válasza:
Jól néz ki. Mondjuk én is pont a koszosodás miatt tettem vissza a polcra egy fehér tornacsukát a boltban hétvégén.. De amúgy van olyan anyagú cipő ami jobban takarítható, abból talán nem gáz.
(Meg sajnos vannak, akiknek mindegy mert úgyis csak pár hétig akarják hordani, azután kuka...)
3/11 A kérdező kommentje:
35 vagyok. Kék és fekete, ileltve szürke cipőket hordok mind elegáns, mind sportcipő esetében is. De most is megyek az úton, 4 fiatal jön szembe, abból 3 nak fehér sportcipő a lábán, aztán újabb 3 fiatal, ott is 2 nek fehér cipő.
2020. júl. 28. 18:32
4/11 anonim válasza:
Látom, jó sok időd van és jó "nagy" az érdekeltségi köröd ennyi évesen.
Nincs jobb dolgod?
5/11 A kérdező kommentje:
Van, de megkérdezni megszabad, nem de?
2020. júl. 28. 18:36
6/11 anonim válasza:
De minek? Annyiféle színű cipő van, mindenkinek más tetszik. Az, hogy most egy ilyen sort vettél észre, hűű. de nagy dolog?!
7/11 A kérdező kommentje:
Nem annyira nagy dolog, csak feltűnt és gondoltam megkérdem.
2020. júl. 28. 18:40
8/11 anonim válasza:
Nekem meg sötétkék. Se a tiszta fehéret, se a tiszta feketét nem szeretem.
9/11 anonim válasza:
Most mentem vissza dolgozni 4 hónap karantén után, kérdezték a munkatársaim, nem volt szar?
És mondtam, hogy nem, gondolatban meg hozzátettem, hogy szuper volt nélkületek. Nem azért, mert nem bírom őket, kedvelem mindegyiket. Csak ők is azok a fajta emberek, akik kiakadnak egy fehér cipőn. Egy. Fehér. Cipőn. Komolyan mondom, a remetéknek van igazuk.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem, csak nekem arról mindig a 70-es, 80-as évek retro stílusa jut eszembe. Ott volt divat az térdig felhúzott fehér zoknival.
2020. júl. 28. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!