csak tényleg eltűnik benne az arcod.. egy kis mosoly, meg egy kis világítás az arcodra, és máris sokkal jobb :)
2010. aug. 3. 19:23
22/33 anonim válasza:
tényleg mosolyoghatnál :)
2010. aug. 3. 19:35
23/33 anonim válasza:
Átlagos:)
2010. aug. 3. 20:02
24/33 anonim válasza:
A lány átlagos, jól áll neki a kalap. A kép maga az jó.
2010. aug. 3. 20:20
25/33 anonim válasza:
szerintem szép vagy. végre nem egy csücsörítős, egoista, pózolós ribi.:D csak így tovább.;)
2010. aug. 3. 20:55
26/33 anonim válasza:
Az előző válaszolónak igaza van. Nekem is tetszel. Szerintem szép arcod van és az alakoddal sincs semmi gond. A cicababákba már én is kezdek beleunni pedig nem vagyok valami idős. Örülnék ha ilyen barátnőm lenne mint te. Nem pedig olyan aki el van szállva magától és csak értelmetlen dolgokról lehet vele beszélgetni. Most nem akarok általánosítani de legtöbbjük sajnos ilyen. Persze elismerem vannak kivételek is.
Az egodat pedig próbáld növelni egy kicsit mert gondolom nem duzzadsz az önbizalomtól ha ennyire adsz mások véleményére és kiraktad ezt a kérdést. :) Semmi gond veled. Sokan bármit megadnának érted hidd el. ;)
19/F
2010. aug. 3. 23:50
27/33 anonim válasza:
a kellékek meg a beállás olyan modelles szerintem, de az arc túl átlagos és elrontja az egészet:S
2010. aug. 4. 00:30
28/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket.Különben nem tudom,hogy mennyire van gondom az egommal.Megszoktam hallgatni mások véleményét,aztán végül úgy is a magam feje után megyek.Végülis ide azért tettem ki a képet,mert kiváncsi voltam,hogy mit mondanak róla egy olyan oldalon,ahová nem "nyálazni járnak" az emberek,mint a legtöbb közösségi oldalra,persze ott is vannak oltogatósok,na,de ez mellékes.Mindenkinek zöld kéz.
2010. aug. 4. 08:19
29/33 anonim válasza:
szép nő
2010. aug. 4. 11:34
30/33 anonim válasza:
A csaj tetszik, de az effekt nem, én sokkal jobbat tudok :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!