Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemény a képről? A lányról .

Vélemény a képről? A lányról .

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 3. 16:53
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

BTK-s ... mármint,miért is jön neked ez le a képről?Csak kiváncsi vagyok.

Amúgy,általában tényleg sokat dob egy mosoly a képeken,de én valahogy úgy érzem,hogy nekem nem áll valami jól.:|

2010. aug. 3. 17:30
 12/33 anonim ***** válasza:
hát szerintem tök jó ez a kép! a lány is jól néz ki szerintem, végre nem egy seggkinyomós pózolós kép. =) 20/L
2010. aug. 3. 17:39
 13/33 A kérdező kommentje:
;)
2010. aug. 3. 17:52
 14/33 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit dundi az arca...

A fénykép meg azért nem jó, mert kétoldalt a két kesztyű, fejeden a kalap, te meg eltűnsz közte...

2010. aug. 3. 17:56
 15/33 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik ez a kalap, de be kell látnunk, ahogyan a képen is jól látható, sajnos nem áll mindenkink jól :(
2010. aug. 3. 18:02
 16/33 anonim ***** válasza:

Azért BTK-s, mert arrafelé divat a kalap (legalábbis, akiket én szoktam látni). De mondom, hogy ez csak egy benyomás, ami beugrott a képről, mert sajnos, más "üzenet" nekem nem jött át. Amúgy szép kép, és messze a legigényesebb a GYK-ra feltöltött képek között (szinte profi munka, grat a barátnőnek), csak én mindig a kritikát szoktam leírni :P

A mosoly alatt pedig valami ilyesmit értettem (a nézés is fontos):

[link] (remélem, hogy jó a link)

Ha így néztél volna a képen, akkor 10/10 lenne.

Veled pedig nincs baj.

2010. aug. 3. 18:08
 17/33 A kérdező kommentje:
Jaja ... én is úgy érzem,hogy dundi az arcom ,pedig amúgy vékony vagyok ... és lehet tényleg eltünök ... a kalap meg a kesztyű között :p,hmmm hmmm hmmmmm. Az utolsónak meg annyit ...,hogy még egy darabig jól érzem magam a kalapommal,ha nem is áll valami jól,azt`,ha megunom nem viselem többet.
2010. aug. 3. 18:10
 18/33 A kérdező kommentje:

ma 18:08

Köszönöm szépen,hogy így kifejtetted a véleményed.Érdekes.:))^^

Végülis nem is voltál szerintem olyan kritikus és a negatív kritikát is aránylag jól fogadom,ha nem mondják nagyon sértő hangnemben.

2010. aug. 3. 18:18
 19/33 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik a kép. a stílusod is. :) és a fotó is nagyon jó ;)
2010. aug. 3. 19:03
 20/33 A kérdező kommentje:
Hehe.^^
2010. aug. 3. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!