Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érdemes ezért pénz adni?

Érdemes ezért pénz adni?

Figyelt kérdés
[link]

2020. júl. 24. 06:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

Az a része természetesen baromság.

2020. júl. 24. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 8 ezer forinttal többért vettem egy kerámialünettás Certina búvárórát.

Úgyanígy 120 klikkes, dátumos, 200m vízállós foszforeszkáló mutatós, csiribiri zabszalma.

Arra meg azért mégis csak "Swiss Made" van írva. :)

Egy szó mint száz, ennyi pénzért bele lehet kóstolni svájci órákba is. Én ennyiért már nem vennék "csak" egy Seikot. Félre értés ne essék, nekem is van Seikom, szeretem, jó óra. De egy bizonyos ár felett már nem gondolkodnék Seikoban. Valahol ez a lélektani határ nekem 100 ezer. Ez az a határ, amire azt mondom, hogy ennyiért már legyen magasabb presztizsű / svájci. Tudom, hogy svájci és svájci közt is van különbség. De akkoris.

Ja és ezzel nem degradálom a nem svájci gyártókat. Mert nyilván vannak jók.

Aztán lehet itt háborogni, hogy de milyen marha jó minőségű a Seiko. Valóban az, nem mondom, hogy nem. De szerintem semmivel nem jobb, mint a kezdő svájcik, egy Certina, egy Doxa, egy Tissot, vagy bármi. És ha választani lehet, inkább ezeket választom ugyan annyiért, mint egy Seikot.

Amit abszolút nem értek, akik 4-500 ezrekért is Seiko-t vesznek... Tehát hogy ennyiért olyan nevesebb, magasabb presztizsű márkák óráit is megkapod már, mint egy Tag Heuer, vagy Longines... Ez persze egyéni vélemény. :)

2020. júl. 31. 13:11
 13/13 Mojjo ***** válasza:
@12: Van aki nem a preztizst nézi, hanem az órát. Ráadásul egy Tissot-nál, Doxa-nál, de legfőképp Certina-nál nem beszélhetünk még preztizsről, így még ha valaki arra hajt, akkor sem sok értelme van csak a márka meg svájc miatt ezeket választani. Ha amúgy, mint óra, jobban bejön, az más, de ennyi.
2020. júl. 31. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!