Randira túlzás lenne ez az ing, vagy bevállalható? 23/l
Milyen nadrág vagy szoknya illene hozzá szerintetek?
Sétálgatós randi lenne, esetleg beülnénk egy kis presszóba inni valamit...
Azért lennék kíváncsi a véleményetekre, mert szeretnék csini lenni, viszont nevetséges sem szeretnék lenni azáltal, hogy esetleg olyan ruhát veszek fel, ami nem alkalomhoz illő. Előre is köszönöm a választ! :)
Ez nagyon ronda ing, és öreges.
21/N
Ez sokkal jobb lenne pl.
Szerintem nem rossz ez az ing, de én randira inkább egy picit... extrábbat választanék. Mármint nem kivágottra, vagy ilyenre gondolok, ne érts félre. Csupán nem tudom, számomra ez az ing... én jobban eltudnám képzelni azt, hogy valaki ebben megy bevásárolni, mintsem hogy randira. :D
Szóval szerintem ezt az inget passzold, de nyugodtan lehet elegánsabb, csinosabb darabok közt is nézelődni. Nem tudom milyen a stílusod, de én pl. tökre eltudnák képzelni egy tipikus nyári lengébb ruhát. Nem olyan elegáns, de egy ilyen randira szerintem tökéletes lenne.
Igazából nem annyira rosz, de nem is a legjobb. De tudod mit mondok én neked. Ha tetszel a partnernak, és szimpatikus vagy neki akkor ugyan mindegy. Akkor bármiben tettszeni fogsz.
Ha nem, akkor meg teljesen mindegy hogy hogyan csíped ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!